Άγιο Είχε Οδηγός ΙΧ στη Λήμνο - "Έφυγε άλμα εις ύψος" και τυλίχθηκε στις φλόγες (εικόνες) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Άγιο Είχε Οδηγός ΙΧ στη Λήμνο – “Έφυγε άλμα εις ύψος” και τυλίχθηκε στις φλόγες (εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν ανέπτυξε ταχύτητα για να προσπεράσει το στρατιωτικό όχημα.

Δημοσιεύτηκε

στις

UPDATE 17:45: “Μετά από επικοινωνία με τον οδηγό ΙΧ είναι καλά στην υγεια του, μας ζήτησε να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του στην 88 ΛΑΤ , στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας και στο ΑΤ Μύρινας και μας μετέφερε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα
Διορθώνουμε και αναφέρουμε ότι η προσπέραση με την καναδέζα έγινε νωρίτερα τουλάχιστον 6 με 7 χιλιόμετρα, δεν έχασε τον έλεγχο από εκεί, θα το αναφέραμε ως ήταν “η κακιά ή ώρα”.
Το γεγονός είναι ότι  ένας νέος οικογενειάρχης άνθρωπος σήμερα γλύτωσε από ένα φοβερό ατύχημα…. “

 

Άγιο είχε οδηγός ΙΧ στη Λήμνο όταν, σχεδόν στην είσοδο του χωριού Βάρους, μετά από προσπάθειά του να προσπεράσει στρατιωτικό όχημα καναδέζα, το ΙΧ έφυγε άλμα εις ύψος και έκατσε με τις ρόδες σε χωράφι και τυλίχθηκε στις φλόγες….όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν ανέπτυξε ταχύτητα για να προσπεράσει το στρατιωτικό όχημα. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο Limnoslive.gr, η απόσταση προσπέρασης ήταν ασφαλής και τουλάχιστον 70 μέτρα.

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, με τα στελέχη της 88 ΛΑΤ να βοηθούν για να βγει ο οδηγός από το ΙΧ σβήνοντας την φωτιά με πυροσβεστήρα που είχαν μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο και έσβησε τη φωτιά που είχε επεκταθεί στο χωράφι.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ο κ. Γιάννης Κάββουρας, πρόεδρος του χωριού Βάρους, εμφανώς σοκαρισμένος, δήλωσε ότι “μπορεί σήμερα να είχε χαθεί μια ζωή”. Ευχαρίστησε τόσο τους άνδρες της 88 ΛΑΤ όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

a car on fire in a field

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα