Ανοιχτή επιστολή κατοίκου στο Δήμο Λήμνου: "Άλλο ένα υπέροχο καλοκαίρι, με υπέροχο τουρισμό ...αλλά το νερό...νεράκι" - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Ανοιχτή επιστολή κατοίκου στο Δήμο Λήμνου: “Άλλο ένα υπέροχο καλοκαίρι, με υπέροχο τουρισμό …αλλά το νερό…νεράκι”

Δημοσιεύτηκε

στις

 

Ο Αθανάσιος Φαναριώτης κάτοικος της Μύρινας Λήμνου με ανοιχτή επιστολή προς το Δήμο Λήμνου, θέτει το θέμα της πτώσης πίεσης του νερού στη περιοχή

Η επιστολή

Πέρυσι είχαμε άλλη δημοτική αρχή και είχαμε πρόβλημα με την πίεση νερού όσοι είμασταν στα ψηλά ΠΑΤΩΜΑΤΑ αρχομένης κάπου από τον Ιούλιο περίπου και έφτασα προσωπικά στο σημείο να ανεβάσω στα ΚΜΔ και στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και να το στείλω και στον Δήμο προσωπική ανοιχτή επιστολή για το θέμα και όλος δι’ όλου η πίεση με κάποιο τρόπο (δεν ξέρω ποιον) επανήρθε κάπως.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Φέτος από την αρχή που αλλάξαμε Δημοτική αρχή, εγώ είχα κάνει και πόστ και έστειλα και μήνυμα στο mail του δήμου λέγοντας κοιτάξτε να δείτε τι θα κάνετε με το νερό γιατί το καλοκαίρι είναι μπροστά μας.

 

Πέρασαν 8 μήνες και φέτος το νησάκι μας χάρις μερικούς και μερικές που ξέρω κάναν και σωστή διαφήμιση συν όλα τα υπόλοιπα και ο τουρισμός ξεκίνησε από τον Ιούνιο ,ναι ξεκίνησε………. μαζί όμως ξεκίνησε και το πρόβλημα της πίεσης του νερού και ξεκίνησε άσχημα σε σημείο να είμαστε αναγκασμένοι να ξυπνάμε στις 5-6 το πρωί για να βάλουμε πλυντήριο και γενικότερα ότι προλάβεις να κάνεις μέχρι τις 10-11π.μ. ή να πηγαίνουμε στο χωριό στην πεθερά μου και να βάζουμε εκεί πλυντήριο

Ανεβάζοντας το σαν απλό πόστα το παράπονο κάποιος μου είπε βαλέ πιεστικό, κάποιος άλλος πιεστικό και αποταμιευτηρα(ντεπόζιτο), ένας άλλος φίλος μου είπε περί κλιματικής αλλαγής και κατανάλωσης σε τοπικό επίπεδο σε λίτρα αυξανόμενα κατά πολύ από πέρυσι, κάποιος άλλος φέρε υδραυλικό μήπως έχεις θέμα στις σωλήνες(το οποίο και έπραξα σαφώς).

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Λοιπόν να τα πούμε πάλι τα πράγματα με το όνομα τους?

Να τα πούμε.

Δεν είναι δυνατόν να ξέρεις ότι έχεις 8 μήνες για να βρεις μια κάποια λύση και δεν εννοώ μόνο τις τρυπάνιζες και πέρυσι εγώ ένας απλός πολίτης να έχω ψάξει διαδικτυακά και να έχω βρει λύση εφικτή και επιδοτούμενη μάλιστα?

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω για ένα αγαθό που δεν μου παρέχετε σωστά κατά το καλοκαίρι επειδή οι τουριστικές μας μονάδες έχουν ωμότεραί και ντεπόζιτα (και καλά κάνουν) αλλά τραβάνε το νερό με δυνατή πίεση από το δυτικό (χωριά πιθανών τις οποίες τρυπάνιζες έχουν) με το αποτέλεσμα που αναφέρω.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Δεν είναι δυνατόν να λες τον άλλον βαλέ μοτέρ πλήρωσε το από την τσέπη σου αλλά πλήρωσε και τον δήμο για το αγαθό που δεν σου παρέχει σωστά και άμα καεί όπως έχει καεί σε φίλο μου 5 φορές? Ποιος θα το πληρώσει να αλλαχτεί η κουτσή Μαρία? Και δε μιλάμε για κόστη τύπου 50-100 ευρώ νομίζω? και εφόσον κάνεις δε μιλά στα ΚΜΔ για το θέμα μιλώ εγώ αλλά για εμένα μόνο και το πρόβλημα μου.

 

Οπότε τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος για να έχω μια σωστή πίεση νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες? Αν δεν πρόκειται να έχω θα μου αφαιρεθεί το κόστος νερού από το Δήμο για τους 3 Μήνες αυτούς?

Το όλο πρόβλημα θα βρεθεί κάποια λύση μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ή θα είμαστε ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στην ίδια κατάσταση?

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Και όχι δεν με ενδιαφέρει καμιά άλλη περιοχή ,νησί ,δήμος η κράτος με ενδιαφέρει τι γίνετε εδώ.

Θα ήθελα μια επίσημη απάντηση από τον δήμο στα ΚΜΔ και στα τοπικά ΜΜΕ για το όλο θέμα με άμεση λύση μάλιστα, λόγω του ότι ήδη έχει περάσει 8μηνο που σημαίνει είχε το χρόνο ο Δήμος να δει το θέμα.

Με τις πορώδες κύριοι δεν βάφουν αυγά δεν μπορεί να λες θέλω τουρισμό και ανάπτυξη(και αναφέρομαι διαχρονικά στις εκάστοτε δημοτικές αρχές που είχαμε) μόνο που να είναι εις βάρος μερίδας του τοπικού πληθυσμού της πόλης μας γιατί το χειμώνα το νερό δεν το πληρώνει κανένα ξενοδοχείο αλλά οι κάτοικοι.

Περιμένω λοιπόν μια απάντηση επίσημη να δω ρε παιδί μου πόσο λάθος είμαι (μπορεί και να είμαι θα φανεί)

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Με εκτίμηση
Φαναριώτης Αθανάσιος
Κάτοικος Μύρινας

 

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα