Ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Τουρισμό στη Λήμνο - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Τουρισμό στη Λήμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 13

Παρά το γεγονός ότι φάνηκε αρχικά ότι οι τουρίστες είχαν επηρεαστεί από την ιδιαίτερα καθυστερημένη ανακοίνωση των δρομολογίων της μίας από τις τρεις ναυτιλιακές εταιρείες που εξυπηρετούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια για το νησί, άρχισαν να αχνοφαίνονται τα πρώτα δείγματα εκκίνησης της περιόδου.

Το ζητούμενο, όπως αναφέρουν οι επαγγελματίες του κλάδου, δεν είναι άλλο από τη σταδιακή επιμήκυνση της σεζόν αμφίπλευρα, τόσο προς τον Ιούνιο όσο και προς τον Σεπτέμβριο.
Η κατάσταση μερικής πληρότητας του Ιουλίου, ακόμη και σε επίπεδο 75%, και φυσικά το 100% του Αυγούστου δεν επαρκεί από μόνο του να καλύψει τις βασικές ανάγκες και φυσικά να αποφέρει ουσιαστικά κέρδη από τον τουρισμό.

Ελπίδα όλων είναι να συνεχιστεί η αυξητική πορεία ώστε να συνεχίσει η Λήμνος να βρίσκεται μέσα στις πρώτες επιλογές, τουλάχιστον των Βορειοελλαδιτών, και να μην βασίζεται μόνο στην πραγματικά μεγάλη πηγή τουριστικού εισοδήματος, που είναι όσοι κατάγονται από το νησί και μένουν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Προβληματισμοί έχουν αναφερθεί όπως η έλλειψη ικανοποιητικού σήματος κινητής, αλλά και της Digea σε κάποιες περιοχές, καθώς και αρκετές άλλες ελλείψεις υποδομών, αλλά αυτές θα αναλυθούν σε άλλο άρθρο….

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα