Η οικογένεια του Νίκου Βαββούκου ευχαριστεί.... - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Η οικογένεια του Νίκου Βαββούκου ευχαριστεί….

“Παρόλο που ο Νικόλας,έφυγε από κοντά μας, βυθίζοντας μας, στην θλίψη, το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν είναι λίγο”.

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 9

Η οικογένεια του Νίκου Βαββούκου, παρά την απέραντη θλίψη που νιώθει για την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου, εκφράζει τις ευχαριστίες της με επιστολή προς όλους όσους τους βοήθησαν στις δύσκολες αυτές ώρες και προς εκείνους που στέκονται δίπλα τους.

 

Η Ευχαριστήρια Επιστολή

Εκ μέρους της οικογένειας του Νικολάου Βαββούκου που τόσο ξαφνικά έφυγε από κοντά μας στη θάλασσα που τόσο αγαπούσε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Μούδρου κ. Μανώλη Τσομπανέλη, τον Λιμενάρχη μας κ. Χρήστο Καλτσούνη, τους Λιμενικούς καθώς και όλους τους ψαράδες του Μούδρου και της Νέας Κούταλης που βγήκαν με τις βάρκες τους και με άψογο συντονισμό εντόπισαν τον άνθρωπό μας.
Επίσης ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας που και αυτοί αψηφώντας την νύχτα βγήκαν να τον εντοπίσουν από στεριάς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς επίσης στο ιατρό παθολόγο κ. Τριαντάφυλλο Κατή που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν βρέθηκε στο Μούδρο για να βοηθήσει στις έρευνες αλλά και στην υποδοχή του αγαπημένου μας από το σκάφος του λιμενικού σώματος.Παρόλο που ήξερε ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις προσπάθησε με ΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρει στη ζωή μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου.
Επίσης ευχαριστούμε την ιατρό κ. Δέσποινα Κατσανέρη που και εκείνη έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Επίσης ευχαριστούμε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και την Παθολόγο του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Κυτρομυλλίδη Ερμιόνη η οποία ήταν στην υποδοχή του Νοσοκομείου και περίμενε και εκείνη μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό των επειγόντων περιστατικών για να κάνουν και εκείνη τη δική τους προσπάθεια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς και στη Δήμαρχο Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα που παρόλο που βρισκόταν εκτός νησιού έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συμμετάσχει όσο πιο άμεσα στην έρευνα το ελικόπτερο super puma καθώς και στις μετέπειτα ενέργειες στο αρμόδιο υπουργείο ώστε να έρθει ο ιατροδικαστής στη Λήμνο όταν ο ιατροδικαστής βάρδιας δεν δεχόταν να έρθει και ζητούσε να μεταφερθεί ο άνθρωπος μας στη έδρα του νομού στη Μυτιλήνη. Επίσης μερίμνησε τα έξοδα μετακίνησης του ιατροδικαστή και της νεκροτόμου να καλυφθούν από το υπουργείο και όχι από την οικογένειά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προϊστάμενο ιατροδικαστικής υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου κ. Νούσια Θεόδωρο που παρόλο που βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια για σοβαρούς λόγους υγείας έκανε παύση της αδείας του και ήρθε να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του χαμού του Νικόλα μας καθώς και να μας δείξει την ανθρώπινη πλευρά του παίρνοντας μας τηλέφωνο προσωπικά 3 φορές για να μας δείξει το ενδιαφέρον του για την οικογένεια.
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο για την συμπαράσταση και την πατρική αγάπη του.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Παρόλο που ο Νικόλας,έφυγε από κοντά μας, βυθίζοντας μας, στην θλίψη, το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν είναι λίγο.
Να σας έχει ο Θεός καλά!

Με εκτίμηση
Οικογένεια Νικολάου Βαββούκου

 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα