Και πάλι στο MEGA η Λήμνος - Ο Πανάγος Κουφέλος έκανε την βάπτιση της κόρης του στο νησί! (βίντεο) - Limnos Live
Connect with us

Βίντεο

Και πάλι στο MEGA η Λήμνος – Ο Πανάγος Κουφέλος έκανε την βάπτιση της κόρης του στο νησί! (βίντεο)

Ήρθαν πάνω από 200 καλεσμένοι του το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Τουριστική Λήμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

 

Την Λήμνο και το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικόλαου στη Μύρινα επέλεξε ο Πανάγος Κουφέλος να βαπτίσει την κόρη του με προσκεκλημένους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο πρώην χωρικός αντιπεριφερειαρχης πρωτογενούς τομέα, νυν επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δράση, Νέος Δήμος» στη Μυτιλήνη και πετυχημένος Δικηγόρος Πανάγος Κουφέλος, έβαλε τα θεμέλια για ένα πιο σύγχρονο Βόρειο Αιγαίο συνδέοντας τον Τουρισμό με τον εξαιρετικό πρωτογενή τομέα των νησιών κάτι που έχει αρχίσει τώρα και αποδίδει ουσιαστικούς καρπούς.

Δεν έκρυψε ποτέ την πίστη του ότι το νησί της Λήμνου, είχε και έχει την δική του αναπτυξιακή δυναμική αλλά και ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι που είχε την ευκαιρία να αναπτύξει στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, σήμερα στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega του μεγάλου καναλιού παρέα με την ανταποκρίτρια Νατάσα Ταραράκη

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Αναφέρθηκε ότι οι τουρίστες κατακλύζουν το νησί

«Η Λήμνος, όπως και πολλά νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, έχει τη μοναδικότητα να συνδυάζει και οικογενειακές στιγμές αλλά να έχει και τον πρωτογενή τομέα και να έχει και τη διασκέδαση. Έχει έρθει πάρα πολύς κόσμος από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πανάγος Κουφέλος συνεχίζοντας, «Στο πλοίο δυσκολεύεσαι να βρεις εισιτήριο, πάει πάρα πολύ καλά. Δεν είναι τόσο το ακτοπλοϊκό, όσο είναι το θέμα των αεροπορικών εισιτήριων που είναι πραγματικά ένα απαγορευτικό νούμερο για μια 4μελη οικογένεια»

 

Δείτε στο βίντεο την Live σύνδεση από την παραλία του Πλατύ

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η βάπτιση

Τόσο ο ίδιος όσο και οι καλεσμένοι του (πάνω από 200 άτομα) το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και την Τουριστική Λήμνο.

Πέρα από την επιθυμία του ιδίου αλλά και της συζύγου του Τάνια Κουφελου, να γίνει η βάπτιση στην Λήμνο, πέρασε και ένα μήνυμα ότι ακόμη ένας τομέας που πρέπει να προσεχθεί στην Λήμνο είναι και ο θρησκευτικός τουρισμός. Είναι άλλωστε γνώστες οι άριστες σχέσεις αλλά και οι υπηρεσίες που έχει προσφέρει στο παρελθόν στην εκκλησία.

Ευχή όλων των συνεργατών του limnoslive.gr να τους ζήσει η κόρη, να είναι καλότυχη και πάντα άξιοι οι δυο υπέροχοι νονοί της μικρής Μαρίνας!

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα