Λήμνος: Τι καιρό θα κάνει το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου; - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Τι καιρό θα κάνει το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου;

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 16

 

Με σχετική δροσιά 29-30 βαθμούς μέγιστη θερμοκρασία μπαίνει ο Ιούλιος λόγω του δροσερού μελτεμιού που θα επικρατεί τις 2 πρώτες μέρες σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteoclub.gr

 

Πρόσκαιρη άνοδο της θερμοκρασίας 33-34 μέγιστη θερμοκρασία περίπου με μεταβλητούς ασθενείς ανέμους εντάσεως 2-3 μποφώρ θα έχουμε 3-4 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Πρόσκαιρη απότομη πτώση θερμοκρασίας κοντά στις κανονικές τιμές για την εποχή που διανύουμε φαίνεται 5-7 Ιουλίου 29-30 βαθμοί μέγιστη θερμοκρασία περίπου και πιθανά πρόσκαιρα μπουρίνια.

Από 8 Ιουλίου μέχρι και 14 Ιουλίου διακρίνεται ως τάση άνοδος θερμοκρασίας με μέγιστες τιμές 31-33 βαθμοί κελσίου περίπου.

 

Παρακάτω διάγραμμα τάσης καιρού θερμοκρασίας και βροχοπτώσεων.Η θερμοκρασία είναι οι καμπύλες στην μέση του πίνακα που δείχνουν τα καιρικά σενάρια για την θερμοκρασία στα 850hpa (είναι στα 1500μ όπου μετράμε ως βάση την θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα και απλά προσθέτουμε 12 βαθμούς). Η κόκκινη γραμμή δείχνει τον μέσο όρο θερμοκρασίας των 30 τελευταίων ετών.Στο κάτω μέρος στη βάση του πίνακα είναι οι βροχοπτώσεις και η άσπρη καμπύλη είναι ο μέσος όρος από 30 καιρικά σενάρια.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα