Λήμνος: Υποτροφία στις Η.Π.Α. για τον Σπυριδάκη Μανώλη από το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Υποτροφία στις Η.Π.Α. για τον Σπυριδάκη Μανώλη από το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 871

 

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Σπυριδάκης Εμμανουήλ του Νικολάου συμμετείχε με επιτυχία στις ειδικές εξετάσεις του Προγράμματος Πολιτιστικής Ανταλλαγής Future Leaders Exchange (FLEX). Κατάφερε μέσα από μια αξιοκρατική, ανοιχτή και απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής να πετύχει πλήρη υποτροφία, για την επόμενη σχολική χρονιά 2024-25, στις Η.Π.Α.

Το Πρόγραμμα FLEX απευθύνεται σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι αποκλειστικά χρηματοδοτούμενο από την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και υλοποιείται από τα Αμερικανικά Συμβούλια για τη Διεθνή Εκπαίδευση με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδας. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους, μεταξύ άλλων, να διευρύνουν τις προοπτικές τους για το μέλλον.

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συγχαίρει τον Μανόλη για αυτή τη μεγάλη προσωπική του επιτυχία, η οποία βασίστηκε στην επιμέλεια που τον διακρίνει, την επιμονή και την προσήλωσή του στους στόχους του, όπως διαπιστώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια της φοίτησής του στο σχολείο μας. Ένας άριστος μαθητής και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Μαζί με τους γονείς του, στους οποίους αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια για την υποστήριξη που παρέχουν στο παιδί τους, καμαρώνουμε και εμείς οι εκπαιδευτικοί του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πρόοδο στα επόμενα βήματά του.

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα