Λούκας: "Κοκορομαχία" το Δημοτικό συμβούλιο Λήμνου.... - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λούκας: “Κοκορομαχία” το Δημοτικό συμβούλιο Λήμνου….

Αν δεν δουλέψει ο Ρωμεικος “την κάτσαμε” ανέφερε χαρακτηριστικά…

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 9

Δυσαρεστημένος δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Άλφα 96 και στον δημοσιογράφο Ηλία Κότσαλη, ο επικεφαλής της Ισχυρή Λήμνο, Θωμάς Λούκας

Χαρακτήρισε τουλάχιστον την αρχή της έναρξης της συνεδρίασης, ως κοκορομαχία, συνεχίζοντας ότι “το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι χώρος για κάτι τέτοιο αλλά κυρίως για ανταλλαγή απόψεων και όχι να κατηγορεί ο πρώην τον νυν και ο νυν τον πρώην“.

Στην συνέχεια ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με τις θέσης της παράταξης του τονίζοντας ότι καταψήφισαν κάποιες από τις προτάσεις με κύρια αυτή της προβολής της Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής.

Επίσης σχολίασε ότι δεν δόθηκαν ακριβή στοιχεία σχετικά με την τουριστική κίνηση από αέρος. (Τσάρτερ). Μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει ότι αυτό είναι μέρος ιδιωτικής πρωτοβουλίας και όχι δημοτικής.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Δεν φάνηκε επίσης να στηρίζει την πρωτοβουλία δημιουργίας τουριστικού ιστότοπου του Δήμου Λήμνου χαρακτηρίζοντας την κίνηση ερασιτεχνική μεταξύ άλλων.

Η συζήτηση συνεχίστηκε ραδιοφωνικά σε χαμηλούς τόνους αλλά διαφαίνεται ότι πλέον οι αντίπαλες παρατάξεις περνάνε σε πιο σκληρή γραμμή απέναντι στην νέα δημοτική αρχή.

Στάθηκε επίσης για αρκετή ώρα στην έλλειψη νερού, στον Ρωμεικο γυαλό δηλώνοντας ότι έχει ανοίξει μια πληγή που δεν θα μας βγάλει σε καλό και η βαλίτσα θα πάει πολύ μακριά. Αν δεν δουλέψει ο Ρωμεικος “την κάτσαμε” ανέφερε χαρακτηριστικά…

Η συνέχεια αναμένεται έντονη και ακραία. Το μόνο ζητούμενο είναι να έχει κέρδος σε επίπεδο ζωής ο πολίτης αλλά και ο Τουρίστας μιας και το οικονομικό περιβάλλον γίνεται όλο και πιο απαιτητικό αλλά και ανταγωνιστικό

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Αναμένεται οι θέσεις των άλλων παρατάξεων…..

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα