Συγκίνηση, χαμόγελα, και πολλές αγκαλιές στην αποφοίτηση της Γ' τάξης του Γυμνασίου Μούδρου! (εικόνες) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Συγκίνηση, χαμόγελα, και πολλές αγκαλιές στην αποφοίτηση της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Μούδρου! (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 22

Παρουσία της δημάρχου Λήμνου κ. Ελεονώρας Γεώργα, πλήθους κόσμου, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων, συμμαθητών και συμμαθητριών τους από άλλες τάξεις πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ’ Γυμνασίου του Γυμνασίου Μούδρου.

 

Για την περίσταση ετοιμάστηκαν τήβεννοι και καπέλα αποφοίτησης, αναμνηστικά δώρα και πλούσιος μπουφές, με την άρτια οργάνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας αναφέρουν από το Γυμνάσιο Μούδρου

Η συγκίνηση περίσσεψε και οι αναμνηστικές φωτογραφίες άπειρες να μας θυμίζουν αυτή τη μοναδική βραδιά!

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ευχαριστούμε θερμά τη Δήμαρχο Λήμνου, τους διευθυντές των όμορων σχολείων, κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου, διευθύντρια του ΓΕΛ Μούδρου και κ. Νικόλαο Ρηγόπουλο, διευθυντή του ΕΠΑΛ Μούδρου και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση! Θερμές ευχαριστίες στον Δήμος Λήμνου-Municipality of Lemnos για την παραχώρηση του ηχοληπτικού συστήματος, στον Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου ‘Παύλος Κουντουριώτης’ για την παραχώρηση των προβολέων φωτισμού και στον ακούραστο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που φρόντισε να μας μείνει αξέχαστη η χτεσινή βραδιά!

Συγχαρητήρια στους/στις αποφοίτους και κάθε καλό στον νέο δρόμο της ζωής τους!

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα