Συγκλονίζει ακτινολόγος που μπήκε στον αξονικό με εγκαταλελειμμένο βρέφος (βίντεο) - Limnos Live
Connect with us

Ειδήσεις

Συγκλονίζει ακτινολόγος που μπήκε στον αξονικό με εγκαταλελειμμένο βρέφος (βίντεο)

«Θεώρησα σωστό να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία»

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 41

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η κίνηση μιας ακτινολόγου της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ» η οποία αποφάσισε να μπει στην αξονική τομογραφία μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος

«Δεν είχε συνοδό για να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία. Θεώρησα σωστό (τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη) να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε και η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει», αναφέρει στην συγκινητική ανάρτηση της η Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη.

«Είναι τιμή μου να εργάζομαι εκεί»

Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, η ακτινολόγος αναφέρει για την συγκινητική της ανάρτηση:

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

«Εγώ έκανα μια ανάρτηση που δεν περίμενα πως θα έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο γιατί αποτελεί καθημερινότητα όλων μας, πρώτα των συναδέλφων μου».

Για την αείμνηστη Μαρίνα Βαρδινογιάννη ανέφερε πως «είχε τα τηλέφωνα όλων των ογκολογικών παιδιών, προσέφερε κάθε μέρα, έδωσε αρκετά λεφτά για να γίνουν έρευνες για τον καρκίνο. Είναι τιμή μου που εργάζομαι εκεί, δεν νιώθω ότι δουλεύω».

Για το βρέφος της φωτογραφίας, η κυρία Κωνστανταρογιάννη αναφέρει πως η υγεία του έχει καλή έκβαση. «Δεν ένιωσα πως έκανα κάτι διαφορετικό, το κάνουμε κάθε μέρα. Μπορεί να έρθει μια μητέρα έγκυος που δεν μπορεί να μπει μέσα, θα το κρατήσω το παιδί, και οι συνεργάτες μου και εγώ».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή της η ακτινολόγος αναφέρει:

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

«Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο, όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς!!

 

Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους, δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Θεώρησα σωστό [τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…!!

 

Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας …και ότι αν δεν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ότι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο».

 

Πηγη: ethnos.gr

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα