Θλιβερό... Διαλύεται ο Άρης Μούδρου; - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Θλιβερό… Διαλύεται ο Άρης Μούδρου;

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μούδρου χθες με ανακοίνωση του, ανέφερε ότι μετά από καμία αίτηση υποψηφιότητας και χωρίς προσέλευση στην γενική συνέλευση τους για εκλογές του νέου Δ.Σ την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Αποφάσισε να δώσει παράταση στο σύλλογο και να γίνει σε ένα μήνα 21/7/24 κάλεσμα για εκλογές. Σε περίπτωση που υπάρχουν υποψηφιότητες θα γίνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για διάλυση του….

 

Η ανακοίνωση

Εχθές 21/6/24 είχαμε Γ.Σ. Μελών του συλλόγου μας και εκλογές για νέο Δ.Σ. και θέλουμε να σας ενημερώσουμε για κάποια θέματα.
Για άλλη μια φορά δεν είχαμε ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ και δεν υπήρξε και προσέλευση με αποτέλεσμα να γίνει ΜΟΝΟ η Γενική συνέλευση .

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Το γεγονός αυτό μας λυπεί πάρα πολύ γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τα τελευταία 6 χρόνια.
Το απερχόμενο Δ.Σ. Κατέβαλε πάρα πολλές προσπάθειες να κρατήσει ζωντανή την ομάδα τα τελευταία χρόνια μέσα σε ερασιτεχνικά πλαίσια και η ομάδα θα λέγαμε δε τα πήγε και άσχημα στον αγωνιστικό τομέα ( τερμάτισε 4η πέρυσι και φέτος 5η παρόλο τα προβλήματα σοβαρών τραυματισμών που είχε από τη πρώτη αγωνιστική που την αποδυνάμωσαν).

Από φέτος εκτός από την ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου ιδρύσαμε και ακαδημίες με σχεδόν 35 παιδιά, Παιδιά και γονείς που τους κρατήσαμε στο χωριό μας και έδωσαν πνοή και ζωντάνια.

Ο σύλλογος είναι ένας από τους πιο παλιούς του νησιού και είναι κρίμα να διαλυθεί επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν να αναλάβει τη διοίκηση του . Είναι ένας σύλλογος που έχει αθλητική αναγνώριση στη ΓΓΑ Και μπορεί να ασχοληθεί και με άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Χθες η Γ.Σ. Αποφάσισε να δώσει παράταση στο σύλλογο και να γίνει σε ένα μήνα 21/7/24 κάλεσμα για εκλογές, για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση που δεν έχουμε υποψηφιότητες θα γίνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για διάλυση του .
Θα πρέπει όλοι μας να προβληματιστούμε με όλα τα παραπάνω και δώσουμε το παρών στις 21/7/24.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement


 

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα