Η απάντηση του Προέδρου Μούδρου στην καταγγελία για την διαρροή νερού στο Ανοιχτό Θέατρο - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Η απάντηση του Προέδρου Μούδρου στην καταγγελία για την διαρροή νερού στο Ανοιχτό Θέατρο

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 30

Μετά την καταγγελία του κ. Μάκη Καλλιάνης, (δείτε ΕΔΩ) ο Πρόεδρος του Μούδρου κ. Αντώνης Ζουπαντής με σχόλιο του στο facebook του limnoslive.gr στο σχετικό άρθρο απάντησε με την σειρά του:

 

Τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα σας είναι παντελώς ψευδή και άκρως συκοφαντικά τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και με την ιδιότητα μου ως προέδρου του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Μούδρου.
Σας γνωρίζω ότι προτίθεμαι να καταθέσω μήνυση για το αδίκημα της σε βάρος μου συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του κου Καλλιανη.

Ερωτώ τον Κο Καλλιανη:
Πότε ακριβώς επικοινωνήσατε μαζί μου και με πληροφορήσατε ότι υπάρχει διαρροή νερού ; Και πότε ακριβώς σας απάντησα ότι δεν ξέρω από που κλείνουν τα νερά;
Μπορείτε να το αποδείξετε γιατί εγώ μπορώ !

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η μόνη αλήθεια είναι ότι εχθές 30-06-2024 και ωρα 11:45 μμ δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα Ιωάννη Πρόνιο όπου με ρώτησε αν γνωρίζω ποια ώρα ξεκινά το σύστημα αυτόματου ποτίσματος στο χώρο της ανάπλασης για να μπορέσει έγκαιρα να απομακρύνει τα απλωμένα στο χώρο καλώδια , Η απάντηση που του έδωσα ήταν ότι ο χρόνος ποτίσματος είναι από τις 12:00πμ έως τις 2:00πμ .

Μόνο αυτό ερωτήθηκα και μόνο το παραπάνω απάντησα. Οι συνομιλίες εξάλλου το αποδεικνύουν.
Αναφορικά δε με την ψευδή αναφορά ότι δήθεν απάντησα ότι δεν γνωρίζω από πού κλείνουν τα νερά ,αναφέρω ότι κάτοικοι, περίοικοι, επισκέπτες και δραστηριοποιουμενοι στο Μούδρο με βλέπουν σε καθημερινή βάση στο χώρο της ανάπλασης όπου ασχολούμαι με τα αυτόματα ποτίσματα σε συνεργασία με τους τεχνικούς .

 

Το σύστημα παρουσιάζει ένα κατασκευαστικό πρόβλημα από το χρόνο της παραλαβής του .Τα μπεκ εξέχουν από το εδαφος-χωμα 5 με 10 πόντους,είναι τοποθετημένα σε λάθος σημεία με αποτέλεσμα δυστυχώς να τα κλωτσάνε και να τα σπάνε.Αυτος είναι ο λόγος που φαίνεται να πετάνε νερό σαν συντριβάνι . Ήδη εντός του μηνός Ιουνίου με επιμέλεια δική μου ως Προέδρου και του Δήμου έχουν αντικατασταθει δυο φορές ,ομοίως έχουμε προβεί σε αγορές νέων.Να επισημάνω ότι επισκευάζονται το πρωί και το βράδυ της ίδιας ημέρας καταστρέφονται .

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Θα ακολουθήσει Δελτίο τύπου προς όλα τα μέσα ενημέρωσης και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου ενεργών για εμένα ατομικά και με την ιδιότητα μου ως Προέδρου του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Μουδρου.

 

Αντώνης Ζουπαντής
Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας
Μούδρου

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα