ΚΚΕ Λήμνου: Το «πνεύμα άρνησης και στείρας αντιπολίτευσης», ας το αναζητήσει η Δημοτική Αρχή στην απάντηση του Υπουργείου - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

ΚΚΕ Λήμνου: Το «πνεύμα άρνησης και στείρας αντιπολίτευσης», ας το αναζητήσει η Δημοτική Αρχή στην απάντηση του Υπουργείου

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 4

Απάντηση στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής στο σχόλιό του ΚΚΕ Λήμνου για το θέμα της αγροτικής οδοποιίας στη Λήμνο

 

Η απάντηση:

Η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, ενημέρωσε τον αγροτικό κόσμο του νησιού μας για την απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε αναφορά των βουλευτών του ΚΚΕ με τα αιτήματα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των αγροτών.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Στην απάντηση του Υπουργείου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι, «Αναφορικά με την αγροτική οδοποιία, σημειώνεται ότι στην τελευταία Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που είχε εκδοθεί στο πλαίσιο του Υπομέτρου 4.3 του ΠΑΑ, δεν υποβλήθηκε καμία σχετική πρόταση για τη Λήμνο».
Το σχόλιο δεν απευθυνόταν ειδικά στη Δημοτική Αρχή, αλλά κυρίως στους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού μας, για να ξέρουν τι λέει η κυβέρνηση και το υπουργείο για τα αιτήματά τους.

Το «πνεύμα άρνησης και στείρας αντιπολίτευσης», ας το αναζητήσει η Δημοτική Αρχή στην απάντηση του Υπουργείου.

Αναμένουμε από τη Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει αυτά που αναφέρει για την αγροτική οδοποιία, ως μελέτη στη φάση της ολοκλήρωσης.

Προς το παρόν, αναμένουμε την ολοκλήρωση της υλοποίησης της μελέτης του έργου «Αποκατάσταση και βελτίωση οδικών προσβάσεων προς τουριστικούς πόλους του Δήμου Λήμνου», του οποίου η 2η παράταση έληξε στις 13/6/2024.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα