Λήμνος: Καταρτίστηκαν 29 Νέοι Αγρότες - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Καταρτίστηκαν 29 Νέοι Αγρότες

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 168

Το Σάββατο 29-06-2024 ο Επάρχος Λήμνου κ. Κουτσογιάννης Απόστολος απένειμε στους εικοσιένα απόφοιτους του πρώτου Προγράμματος Γεωργικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, προσανατολισμού φυτικής παραγωγής, τις βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το Πρόγραμμα Κατάρτισης υλοποιήθηκε από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με την υποστήριξη του Επαρχείου Λήμνου στα πλαίσια της ενταγμένης πράξης με τίτλο «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Δικαιούχους Γεωργούς του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2022» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από 31-05-2024 έως 29-06-2024 και ήταν διάρκειας 150 ωρών.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ανάλογο πρόγραμμα φυτικής παραγωγής για είκοσι πέντε «νέους γεωργούς» και θα ακολουθήσουν άλλα δύο, το πρώτο, για ζωική παραγωγή τον Αύγουστο για εικοσιπέντε παραγωγούς και το δεύτερο μικτής παραγωγής (φυτική, ζωική και μελισσοκομία) για τον ίδιο αριθμό παραγωγών. Συνολικά τα τέσσερα προγράμματα θα παρακολουθήσουν ενενήντα έξη «νέοι γεωργοί».

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα