Λήμνος: Συνεχίζεται αμείωτο το επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά ... - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Συνεχίζεται αμείωτο το επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά …

Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο ρυθμός ανάπτυξης, με τους ενδιαφερόμενους να εκφράζουν μόνο μια ουσιαστική ανησυχία

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 213

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το επενδυτικό ενδιαφέρον για τη Λήμνο, αποδεικνύοντας έτσι πόσο πιστεύουν οι μικρομεσαίοι επενδυτές στο τουριστικό μέλλον του νησιού και στην αναπτυξιακή δυναμική που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία κυρίως 12 χρόνια.

 

Συγκεκριμένα, για το νέο επενδυτικό πρόγραμμα Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ), που αφορά θέματα ευρύτερου τουρισμού, οι επενδυτικές προτάσεις έφτασαν τον εντυπωσιακό αριθμό των 6.000. Από αυτές, μέχρι αυτή τη στιγμή, μπορούν να εγκριθούν μόνο 1.000 αιτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Limnoslive, το πρόγραμμα πιθανότατα θα ξανανοίξει λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο ρυθμός ανάπτυξης, με τους ενδιαφερόμενους να εκφράζουν μόνο μια ουσιαστική ανησυχία: “Το γεγονός ότι η Λήμνος δεν διαθέτει αυτονομία στη μετακίνηση τουριστών, ούτε αεροπορική ούτε ακτοπλοϊκή. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στο μέλλον, κυρίως στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες κάλυψης από τη Βόρεια Ελλάδα”. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους ενδιαφερόμενους, χωρίς να αποκαλύψει το σχέδιό του, το οποίο χαρακτήρισε εντελώς διαφορετικό από εκείνα που ήδη υλοποιούνται στο νησί…

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα