Λήμνος
Σπουδαστές σε δράση: Η γαστρονομία συναντά την αγροδιατροφή στο εργαστήριο του ΤΕΤΔ Λήμνου

Το Τμήμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΕΦ του Γ’ εξαμήνου της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου, στο πλαίσιο του μαθήματος Τεχνογνωσία – Εδεσματολόγιο, επισκέφτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2024 το εργαστήριο οργανοληπτικού ελέγχου του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το μάθημα πραγματοποιήθηκε εκεί σε σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστηριακό περιβάλλον.
Εκπαιδευτής: Τεχνολόγος τροφίμων κ. Γεώργιος Κιουρανάκης
Η δρ Μαλαματένια Παναγιώτου τους υποδέχτηκε θερμά και τους ξενάγησε στον χώρο του εργαστηρίου. Οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του οργανοληπτικού ελέγχου, να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες ανάλυσης μελετών καταναλωτή, καθώς και να συμμετάσχουν σε εν δράση μελέτη καταναλωτή με αντικείμενο την αγροδιατροφή.
Η ΣΑΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ευχαριστεί θερμά το ΤΕΤΔ Λήμνου του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την ουσιαστική συνεργασία, την δρ Μαλαματένια Παναγιώτου, τα μέλη του εργαστηρίου και τον δρ Γκατζιώνη Κωνσταντίνο (Πρόεδρο του ΤΕΤΔ Λήμνου και επιβλέποντα καθηγητή του εργαστηρίου) για την θερμή υποδοχή και ξενάγηση!

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

