Λήμνος
Λήμνος: Μοσχάτο Αλεξανδρείας & Λημνιό Νέο πρόγραμμα παραλαβής από την Ένωση
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΤΡΥΓΗΤΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΛΗΜΝΙΟ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ)
 
																								
												
												
											Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου – Η Ένωση, ενημερώνει τους παραγωγούς-μέλη του για αλλαγή στο πρόγραμμα τρυγητού των ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Τελική ημερομηνία παραλαβής ορίζεται πλέον η Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου (αντί της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου που ίσχυε αρχικά)
Όσον αφορά το φετινό τρυγητό των ερυθρών σταφυλιών ποικιλίας Λημνιό θα ισχύσουν τα παρακάτω: 
Ως ημερομηνίες παραλαβής των ΕΡΥΘΡΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ποικιλίας ΛΗΜΝΙΟ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ) ορίστηκαν, η Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και η Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου. Οι ημέρες παραλαβής αυτών θα είναι δύο (2). Η παραλαβή των σταφυλιών θα γίνεται αποκλειστικά με τελάρα και θα πρέπει τα σταφύλια να προσκομίζονται φρέσκα στο Οινοποιείο. Τονίζεται πως αυτές τις ημέρες θα παραλαμβάνονται ΜΟΝΟ σταφύλια της ποικιλίας ΛΗΜΝΙΟ και καμίας άλλης ποικιλίας ερυθρά σταφύλια. 
Η παραλαβή των ερυθρών σταφυλιών στο Οινοποιείο θα γίνεται από τις 07.00 έως τις 15:00.
Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα παραληφθούν σταφύλια μόνο από τα μέλη του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Λήμνου – Η Ένωση. Όσοι παραγωγοί δεν είναι μέλη του Α.Σ. Λήμνου αλλά ενδιαφέρονται για την παράδοση σταφυλιών παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τα γραφεία του Α.Σ Λήμνου προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες εγγραφής τους.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τρυγητού, θα υπάρχουν υπάλληλοι επιφορτισμένοι με τη ζύγιση, την έκδοση τιμολογίων στο ζυγιστήριο και τη μπωμομέτρηση καθώς και συνεργείο εργατών που θα εκφορτώνουν τα οχήματα .
 
															Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο! 
Ακολουθήστε  το LimnosLive.gr στο Google News.
 
																	
																															 
  
 
   
									 
																	 
									 
																	 
									 
																	 
									 
																	 
									 
																	 
									 
																	 
									 
																	 
									 
																	 
									 
																	 
   
											 
											 
											 
											 
											 
											