Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης» με Πρόεδρο τον π. Ιωάννη Πρόνιο - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης» με Πρόεδρο τον π. Ιωάννη Πρόνιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Μετά τις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης» την Τετάρτη συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου με νέο πρόεδρο τον π. Ιωάννη Πρόνιο

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης» , τα μέλη που εκλέχτηκαν συνήλθαν σε συνεδρίαση την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα.
Αφού τηρήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την διετία 2023-2025 συγκροτήθηκε σε Σώμα όπως παρακάτω:

Πρόεδρος: π. Ιωάννης Πρόνιος
Αντιπρόεδρος: Στέργιος Σαλαμουσάς
Γενικός Γραμματέας: Φανή Σάραγκα
Ειδικός Γραμματέας: Σταυρίνα Τουλαδέλη
Ταμίας: Λουκία Κρασσά
Βοηθός Ταμία: Κωνσταντίνα Καρατζά
Επόπτης Κτηρίου: Ηλίας Σαρρής

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη του συλλόγου που προσήλθαν και τίμησαν τον Σύλλογο και όλους τους υποψηφίους με την συμμετοχή τους στις εκλογές της 20ης Μαΐου και τονίζει ιδιαίτερα, την διάθεσή του για αρμονική συνεργασία με όλους τους φορείς , συλλόγους και ιδιώτες και είναι ανοιχτό για να δεχθεί, να συζητήσει και να υλοποιήσει κάθε πρόταση και ιδέα που μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου, την πρόοδο την ανάπτυξη και το καλό του χωριού μας.
Όλοι είναι απαραίτητοι και ευπρόσδεκτοι μέσα σε πνεύμα αγάπης καλής διάθεσης και αλληλεγγύης.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα