Η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου για το αποτέλεσμα των εκλογών σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο - Limnos Live
Connect with us

Πολιτική

Η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου για το αποτέλεσμα των εκλογών σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου για το αποτέλεσμα των εκλογών σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο:

Χαιρετίζουμε τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους οπαδούς, τους ψηφοφόρους, που συνέβαλαν στη μεγάλη άνοδο του ΚΚΕ σε ψήφους και σε ποσοστά στα νησιά μας Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

Οι 1000 ψήφοι (από 719) και το 10,74% (από 7,61%) είναι το μόνο αισιόδοξο από αυτή την εκλογική αναμέτρηση, μέσα στον – κατά τα άλλα – σημερινό αρνητικό συσχετισμό. Δεν περνούν απαρατήρητες η τρίτη θέση του ΚΚΕ στη Δημοτική Ενότητα Μύρινας με 14,38%, στον Δήμο Αγίου Ευστρατίου με ποσοστό 9,80% και από τα χωριά της Λήμνου, η πρώτη και ενισχυμένη θέση στον Κάσπακα με 39,31%, η δεύτερη θέση στα χωριά Καλλιόπη και Κορνό, η τρίτη θέση στις Σαρδές.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όσους και όσες έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο Κόμμα μας.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η συμπόρευση με το ΚΚΕ είναι καρπός των κοινών αγώνων και της κοινής δράσης όλο το προηγούμενο διάστημα στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, στην πάλη απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, των επιχειρηματικών ομίλων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ.

Το ΚΚΕ θα αποτελέσει τη μοναδική δύναμη εργατικής – λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι στη νέα κυβέρνηση και αυτό πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο παραπέρα ενίσχυσης του Κόμματος μπροστά στις νέες εκλογές της 25 του Ιούνη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλα τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στους φίλους, οπαδούς και συμπορευόμενους με το Κόμμα.

Από σήμερα εντείνουμε, δυναμώνουμε τη δράση μας, την προσπάθειά μας ώστε να αυξήσουμε τη δύναμη του ΚΚΕ, να επανεκλεγεί κομμουνιστής βουλευτής στο νομό που θα μεταφέρει τη φωνή των διεκδικήσεων του λαού των νησιών μας στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Τα νησιά μας δεν χρειάζονται άλλο ένα βουλευτή από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, που θα ψηφίζει τα αντιλαϊκά νομοσχέδια που θα φέρνει η κυβέρνηση.

Ακόμα και όσοι ταλαντεύτηκαν και δεν ενίσχυσαν το ΚΚΕ και επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή άλλα κόμματα, τώρα μπορούν να δουν ότι μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι η μοναδική λύση, μέσα και έξω από τη Βουλή, για την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων.

Μόνοι τους και όλοι μας! Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα