Ο Μπαντιέρας: Στην τούρλα του Σαββάτου! - Limnos Live
Connect with us

Παρασκήνιο

Ο Μπαντιέρας: Στην τούρλα του Σαββάτου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Κααααλημερα σε όλους. Είμαστε καλά; Μπααα έτσι και έτσι και με το δίκιο σας. Όλα είναι στα πάνω τους και οι μισθοί παραμένουν στα κάτω τους ή καθόλου!

Μετά τις εκλογές λέει θα ανέβουν. Ναι καλά με τι φράγκα; Που θα τα βρουν; Λεφτοδεντρα πάντως στην Μακεδονία δεν φυτρώνουν να ξέρετε. Βερίκοκα, νεκταρίνια, γιαρμαδες ή αλλιώς ροδάκινα και πολλά άλλα τέτοια έχει μόνο.
Ας κοιτάξουν να βοηθήσουν τον αγρότη και γεωργό και να χτίσουν μια σοβαρή υποτυπώδη οικονομία και μετά βλέπουμε για τα οικονομικά μεγαλεία.
Τα λεφτά του τουρισμού δεν είναι τόσα όσα φαίνονται. Τα μισά φεύγουν έξω. Άσε που με τις αφραγκιές που θα έχει ο πλανήτης τα επόμενα χρόνια τον βλέπω και αυτόν σαν μαραμένη μπάμια. Χαχα
Στο τέλος θα μείνουμε με το αγγούρι στο στόμα για να μην πω άλλο και μου κόψει η διεύθυνση το κείμενο ως τσόντα.

Μπάχαλο και ο καιρός. Διπολισμό έπαθε. Για ψυχίατρο είναι σαν τους περισσότερους από εμάς αλλά δεν το ξέρουμε. Ούτε άνοιξη, ούτε χειμώνας, ούτε καλοκαίρι. Που θα πάει θα στρώσει. Μικρό καλάθι θέλει η πολιτική πάντως να ξέρετε. Η Ελλάδα δεν είναι πια εδώ και αιώνες το κέντρο το κόσμου. Άλλοι έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι. Ας φροντίσουν οι πολιτικοί να μην μείνουμε με τα κουκούτσια. 😂

Στο νησί τα πράγματα επίσης δεν είναι ρόδινα. Στο καφέ γκρι με λίγο πράσινο τα βλέπω και αυτό το τελευταίο χάρη στα στάρια που έλεγε και ο παππούς μου.

Τώρα όλοι θα τάζουν και όλο θα λένε, παραφράζοντας το γνωστό άσμα και το δεν υπάρχει προσωπικό και φράγκα θα έρθει μετά τας εκλογάς. Τα γνωστά ξέρετε εσείς….

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Κάποιος όμως πρέπει να κάνει τον τοπικό κυβερνήτη. Να σας φωτίσει ο Θεός να διαλέξετε τον πιο άξιο /άξια μπας και γίνει το βασικό και απαραίτητο κατιτίς.

Να είδατε δεν ήθελαν το πλοίο “Πρέβελης” οι γείτονες Λέσβιοι ( όνομα και αυτό) μαζεύτηκαν είπαν όχι και τώρα τους βάζουν πιο νέο. Αγώνα θέλουν αυτά και όχι ευχές στο Facebook. Εκεί πρώτοι είσαστε.

Άντε καλό Σ/Κ μέχρι να μαζέψω υλικό και να ξανάρθω να τα λέμε να γελάμε ή να κλαίμε.

Σχολιάζετε ελεύθερα. Εδώ όλα επιτρέπονται. Ευαισθητούλικα δεν είμαστε οι Μπαντιέρες.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Άσχετα αν υπογράφει ένας.

Ο Μπαντιέρας

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα