Πόσα Μπράβο να τους πεις;;; Ο εθελοντισμός ομορφαίνει το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου! (εικόνες) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Πόσα Μπράβο να τους πεις;;; Ο εθελοντισμός ομορφαίνει το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου! (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο εθελοντισμός μαθαίνεται στην πράξη και στο σχολείο μας κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Τη φετινή χρονιά οι όμιλοι των «Εθελοντών» και «Κοινωνιολόγων»  που λειτούργησαν κατάφεραν να αφήσουν ένα ισχυρό αποτύπωμα.

Δύο από τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολικού κτηρίου εξωραΐστηκαν  και απέκτησαν θεματικό χαρακτήρα ως η «αίθουσα των Μαθηματικών» και η «αίθουσα των Γαλλικών».

Με υπομονή, επιμονή, καλλιτεχνική διάθεση και πολύ κέφι η εθελοντική εργασία των μαθητικών ομάδων, υπό τον συντονισμό και την καθοδήγηση των  υπεύθυνων εκπαιδευτικών τους, άλλαξαν σταδιακά την όψη της τάξης τους με τη βοήθεια των χρωμάτων και των αντικειμένων.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Σταμπουλίδου Σταματία, Σταματόπουλος Χρήστος, Καραογλάνη Χριστίνα, Περιστέρη Έλενα, Πανσεληνάς Δημήτρης.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ευχαριστεί θερμά τους μαθητές  και τους εκπαιδευτικούς για την ευγενική τους προσφορά προς το σχολείο και είναι βέβαιο ότι η «υπογραφή» τους θα παραμείνει ως ζωντανό παράδειγμα για τις επόμενες σχολικές χρονιές που θα έρθουν.

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα