Στο νοσοκομείο και στην Πυροσβεστική Λήμνου ο Ιάσων Πιπίνης (εικόνες) - Limnos Live
Connect with us

Πολιτική

Στο νοσοκομείο και στην Πυροσβεστική Λήμνου ο Ιάσων Πιπίνης (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε

στις

Το νοσοκομείο και την Πυροσβεστική Λήμνου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού συνάντησε τον Διοικητή του νοσοκομείου Λήμνου κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά, από τον οποίον ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, όπως είναι η πλήρως εξοπλισμένη μονάδα τεχνητού νεφρού. Επίσης συνομίλησε με εργαζόμενους για τα ζητήματα που τους απασχολούν. «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ενισχύσει σημαντικά τις δομές υγείας στη Λήμνο. Ακολουθούν περισσότερα έργα, όπως η αναβάθμιση του νοσοκομείου και η ανακατασκευή του Ψυχιατρικού Τμήματος. Έχω πει πολλές φορές ότι η προτεραιότητα μου είναι η ενίσχυση των δομών Υγείας. Η κυβέρνηση θα μας στηρίξει και σε τοπικό επίπεδο ακόμη περισσότερο, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα κενά που προκύπτουν, αρκεί να το διεκδικήσουμε δυναμικά. Εγώ μπορώ να διεκδικήσω», δήλωσε ο κ. Πιπίνης.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου βρέθηκε, ο κ. Πιπίνης ανέφερε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για τον κλάδο. «Ως δημοσιογράφος για περίπου δυο δεκαετίες, έχω καλύψει εκατοντάδες πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα και γνωρίζω τις δύσκολες συνθήκες αλλά και την προσφορά των πυροσβεστών. Αυτή η προσφορά θεωρώ ότι πρέπει να αναγνωριστεί εμπράκτως ακόμη περισσότερο», τόνισε ο κ. Πιπίνης. Ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε και με τον διοικητή της Υπηρεσίας κ. Παναγιώτη Μπιμπούδη και κατέγραψε και άλλα θέματα που απασχολούν τους πυροσβέστες.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα