Δημιουργία Ενός Μοναδικού Ηλεκτρονικού Μουσείου στη Λήμνο: Όταν Η Όρεξη και το Μεράκι Οδηγούν σε Πρόοδο και Ανάπτυξη στο Βάρος! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Δημιουργία Ενός Μοναδικού Ηλεκτρονικού Μουσείου στη Λήμνο: Όταν Η Όρεξη και το Μεράκι Οδηγούν σε Πρόοδο και Ανάπτυξη στο Βάρος!

Δημοσιεύτηκε

στις

Όταν έχεις όρεξη και μεράκι για ό,τι κάνεις και τιμάς τους ανθρώπους που σε ψήφισαν ως πρόεδρο του χωριού, τότε προσπαθείς να προσφέρεις το καλύτερο για το χωριό σου, δείχνοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή σου προς αυτούς, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Κάβουρας.

Και συνεχίζει: Είναι μεγάλη χαρά μου να ανακοινώσω ένα ακόμη επίτευγμα για το χωριό μας, το Βάρος. ανακοινώνοντας τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού μουσείου εξόρυξης της Λημνιάς γης μέσω γιγαντοοθονών και γυαλιών 3D εικονικής πραγματικότητας.

Το μουσείο αυτό θα ολοκληρωθεί και θα είναι παραδοτέο έως τον Σεπτέμβριο. Οι κάτοικοι του χωριού, του νησιού μας, τα σχολεία και οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να το επισκεφθούν και να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία της εξόρυξης της Λημνιάς γης μέσα από μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που θα είναι μοναδική και εντυπωσιακή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου Βάρους κ. Γιάννη Κάβουρα:

“Όταν έχεις όρεξη και μεράκι για ότι κάνεις!!! Όταν τιμάς τους ανθρώπους που σε ψήφισαν για πρόεδρο του χωριού τους τότε προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο για το χωριό σου για να δείξεις οτι τους σέβεσαι και τους εκτιμάς… Άλλο ένα επίτευγμα λοιπόν για το χωριό μας το Βάρος δημιουργία ηλεκτρονικού μουσείου εξόρυξης της Λημνιας γης μέσα από γιγαντοοθονες και γυαλιά 3d εικονικής πραγματικότητας.. Το μουσείο θα είναι παραδοτέο έως το Σεπτέμβριο και θα είναι επισκέψιμο για κατοίκους του χωριόυ μας, του Νησιού μας, των Σχολείων ,και σε Τουρίστες… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί όλο αυτό!!! Ευχαριστώ θερμά και την κυρία Νάνσυ Θεοδωροπούλου υπάλληλο του Δήμου μας και κάτοικο του χωριού μας για την πολύτιμη βοήθεια της σε όλο αυτό το επίτευγμα…!!!”

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Αυτό το μουσείο αποτελεί μια ακόμη αξιοθαύμαστη προσθήκη στην πολιτιστική κληρονομιά μας και μια πηγή υπερηφάνειας για το χωριό, και όλη την Λήμνο.

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα