Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. με Ρουσόπουλου και Σπανάκη - Το Διήμερο δράσεων στη Λήμνο (φωτορεπορτάζ - βίντεο) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. με Ρουσόπουλου και Σπανάκη – Το Διήμερο δράσεων στη Λήμνο (φωτορεπορτάζ – βίντεο)

Δημοσιεύτηκε

στις

Επίσκεψη, στη Λήμνο, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Ιουνίου κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 25 ης Ιουνίου.

Το κλιμάκιο είχε ως επικεφαλής τους κ.κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο, πρώην υπουργό Επικρατείας και υποψήφιο βουλευτή στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας και τον Βασίλη – Πέτρο Σπανάκη, υποψήφιο βουλευτή του Νότιου Τομέα της Αθήνας.

Οι προαναφερόμενοι συνοδευόταν από το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη Μανώλη, τους υποψήφιους βουλευτές Λέσβου, κ.κ. Μελάτου Φωτεινή, Βατή Αφροδίτη, Ιάσωνα Πιπίνη και Άρη Χατζηκομνηνό καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λέσβου Προκόπη Τζιμή

Όλοι μαζί συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος της Λήμνου, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα, όπου συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους, και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους Αρχών και Φορέων του νησιού, μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, για την επόμενη τετραετία.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Τέλος, μίλησαν σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης», όπου τονίστηκε η αναγκαιότητα, να λάβει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για να υπάρξει μία πολύ ισχυρή εντολή υλοποίησης του προεκλογικού της προγράμματος, το οποίο δίνει έμφαση σε περισσότερες επενδύσεις και σε μεγαλύτερη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, γεγονός που θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το βιοτικό επίπεδο, θα δώσει τη δυνατότητα καλύτερων μισθών και θα μειώσει ακόμη περαιτέρω όχι μόνο την ανεργία αλλά και τη φορολογία.

Τονίστηκε και αναλύθηκε επαρκώς ότι το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης της επόμενης τετραετίας, που αποβλέπει σε μία Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, δίκαιη, σύγχρονη και ισχυρή με έμφαση στην Υγεία, την Παιδεία, το Κοινωνικό κράτος και τη Δικαιοσύνη.

Στα βίντεο η Κεντρική Προεκλογική συγκέντρωση

Η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Λήμνου κα Μαρία Ρούσσου – Βράβευση του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου για την προσφορά του κ. Αχιλλαδέλης.

Ο Υποψήφιος βουλευτής Λέσβου Άρης Χατζηκομνηνός

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Ο Υποψήφιος βουλευτής Λέσβου Ιάσων Πιπίνης

Η Υποψήφια βουλευτής Λέσβου Βατή Αφροδίτη

Η Υποψήφια βουλευτής Λέσβου Μελάτου Φωτεινή

Απόσπασμα πρόεδρος ΔΕΕΠ Λέσβου Προκόπης Τζιμής

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Απόσπασμα ο υποψήφιος βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αθήνας Βασίλης Σπανάκης

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο, Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, ΕΦΚΑ, Εφορία, Δήμο, ΚΕΠ, Αστυνομία, Αγορά, Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κ. Κακαλή και σε χωριά του νησιού

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα