Λήμνος: Ολοκλήρωση συνεργατικού ευρωπαϊκού έργου eTwinning στο ΓΕΛ Μούδρου! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Ολοκλήρωση συνεργατικού ευρωπαϊκού έργου eTwinning στο ΓΕΛ Μούδρου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ολοκλήρωση συνεργατικού έργου eTwinning με τίτλο: Europe Our DNA-Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του ΓΕΛ Μούδρου  στο συνεργατικό έργο δικτύωσης σχολείων από χώρες του εξωτερικού, (σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του σχολείου) στο οποίο συμμετείχαμε μαζί με άλλα ελληνικά σχολεία του Προγράμματος “Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”, με μέντορα για την Ελλάδα την εκπαιδευτικό Θεοδώρα Λυμπέρη. Θέμα του έργου είναι τα μέσα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης και η επίδραση που αυτά ασκούν στη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. Το συνεργατικό έργο βρίσκεται στην πλατφόρμα eTwinning:

https://school-education.ec.europa.eu/…/europ…/twinspace.

Συνολικά συμμετείχαν 102 μαθητές και μαθήτριες σχολείων και 6 εκπαιδευτικοί-μέντορες από πολλές χώρες της Ευρώπης: Ιρλανδία, Ισπανία, Κροατία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ρουμανία, Λιθουανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Ρουμανία, Πολωνία, Σλοβακία και φυσικά την Ελλάδα.  Από το σχολείο μας συμμετείχαν οι μαθήτριες της Α΄ τάξης: Μαρία Άρτεμη Θωμά και Γαβριέλλα-Ελισάβετ Σαλαμουσά, οι οποίες έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους.

Μετά από ανοικτή ψηφοφορία των μελών του έργου επιλέχθηκε το λογότυπο του έργου, που αποτυπώνει την κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα και προοπτική.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Αξίζει να αναφερθεί πως το Γενικό Λύκειο Μούδρου έχει επίσημα πιστοποιηθεί ως σχολείο eTwinning που προωθεί τις ευρωπαϊκές δράσεις και συνεργασίες για τα έτη 2023-2024.

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα