Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου: Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καλοκαιρινή μας συναυλία! (εικόνες) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου: Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καλοκαιρινή μας συναυλία! (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε

στις

Λόγω του άστατου καιρού οι Μαθητικές συναυλίες του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουνίου, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή έπρεπε να μεταφερθούν από το ανοιχτό θέατρο του Μούδρου στον πολυχώρο εκδηλώσεων των ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Μούδρου, όπως και έγινε. Οι καθηγητές του Μουσικού Εργαστηρίου με σημερινή ενημέρωση τους ευχαριστούν το κοινό για το χειροκρότημα τους και ζητούν ένα συγγνώμη για την μη ικανοποιητική απόδοση του ήχου.

Διαβάστε τι αναφέρουν

Σας ευχαριστούμε θερμά για το χειροκρότημά σας και τις δύο ημέρες των συναυλιών μας. Δίνετε πολλή δύναμη στα παιδιά να συνεχίσουν τις σπουδές τους και μεγάλο κουράγιο στους δασκάλους να συνεχίσουν να κάνουν τα παιδιά να ονειρεύονται μέσα από τη μουσική που θα τους συνοδεύει για μία ζωή, είτε κάποια μέρα γεμίσουν μεγάλες μουσικές σκηνές και στάδια, είτε όχι.

Η παρουσία σας σε κάθε μας εκδήλωση είναι συγκινητική και αυτό μας κάνει να θέλουμε να παίξουμε και να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα κάθε φορά, και άρα το αποτέλεσμα που θα εισπράξετε τις ημέρες των συναυλιών να είναι το καλύτερο δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Θα θέλαμε λοιπόν από την πλευρά μας, οι καθηγητές του Μουσικού Εργαστηρίου να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την μη ικανοποιητική απόδοση του ήχου μας. Μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλος ο κόπος και η προσπάθεια των παιδιών, να παίξουν και να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν στην συναυλία τους δεν έχει το ίδιο ηχητικό αντίκρυσμα διότι η ηχοληψία την ημέρα της παράστασης μας είναι τελικά ανεπαρκής γιατί ίσως ανεπαρκής είναι και η ανταπόκριση των αρμοδίων στο αίτημά μας για παροχή επαγγελματικού ήχου. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παναγιώτη Κυριαζή που, παρά τη μη εξειδίκευσή του, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, όπως κάνει πάντα όταν τον έχουμε συνεργάτη και συνοδοιπόρο στις δράσεις μας.

Σας δίνουμε τον λόγο μας και την υπόσχεσή μας να αλλάξουμε τη συνθήκη αυτή, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καλοκαιρινή μας συναυλία, την συναυλία της χορωδίας μας, που έρχεται μέσα στον Ιούλιο.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα