Περιοδεία του Σπύρου Πλάντζου, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό, στα χωριά Πλατύ, Θάνος και Κορνό - Limnos Live
Connect with us

Πολιτική

Περιοδεία του Σπύρου Πλάντζου, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό, στα χωριά Πλατύ, Θάνος και Κορνό

Δημοσιεύτηκε

στις

Στο Πλατύ, το Θάνος και τον Κορνό περιόδευσε ο λημνιός υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Σπύρος Πλάντζος, μαζί με κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ, όπου συνομίλησε με κατοίκους αυτών των χωριών.

Ζήτησε την αποφασιστική  ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου  και την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο νομό για να μεταφέρει στη βουλή όπως έκανε μέχρι τώρα τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις των συλλογικών οργάνων των εργαζόμενων, αλλά και των επαγγελματιών και των αγροτοκτηνοτρόφων. Οι βουλευτές των άλλων κομμάτων, είπε, στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να ψηφίζουν, αντιλαϊκούς νόμους. Την περασμένη τετραετία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν το 50% των αντιλαϊκών νομοσχεδίων της κυβέρνησης της ΝΔ, ενώ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, το 70% των αντιλαϊκών νομοσχεδίων. Αυτοί αποδεδειγμένα δεν μπορούν να είναι παρά συμπολίτευση στην επερχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Η μόνη ισχυρή αντιπολίτευση θα είναι το ΚΚΕ.

Με την ενίσχυση του ΚΚΕ και την ανάδειξη περισσότερων κομμουνιστών βουλευτών, είπε, θα δυναμώσει και η φωνή του εργαζόμενου λαού και θα μπαίνουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα