Τα εγκεφαλικά από την Σκανδιναβία... - Limnos Live
Connect with us

Παρασκήνιο

Τα εγκεφαλικά από την Σκανδιναβία…

Δημοσιεύτηκε

στις

Με έκτακτη ανακοίνωση του ο Σύλλογος καρδιολόγων Λήμνου κάνει προληπτικές συστάσεις σε όσους χρησιμοποιούν την παραλιακή οδός από τον Βόντελα προς Αυλώνα για γυμναστικού βάδην να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ο λόγος θα ήταν η ιδιαίτερη προσοχή των ανθρώπων απέναντι σε οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων που οδηγούν όπως θέλουν αναπτύσσοντας ταχύτητα ή και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Σύμφωνα όμως με ανακριβείς πληροφορίες που έδωσε στην “Μπαντιερα” ιατρός που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του ο πραγματικός λόγος είναι άλλος και είναι πραγματική έκπληξη.
Γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής έχει ξεκινήσει συνεργασία με αθλητές και αθλήτριες προερχόμενοι από την Σουηδία.

Κάθε απόγευμα οι καλλίγραμμες Σουηδέζες κάνουν την απογευματινή της βόλτα, με αποτέλεσμα οι ιατρικά ασκούμενοι στο βάδην ασθενείς να παρουσιάζουν έντονα σύμπτωμα, ζάλης, ταχυκαρδία και αύξηση της αρτηριακής πίεσης.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Το φαινόμενο έχει θορυβήσει έντονα την ιατρική κοινότητα των καρδιολόγων, με αποτέλεσμα να συνιστάται η αποφυγή της συγκεκριμένης περιοχής και προτείνεται η άλλη εναλλακτική προς τον νέο λιμένα του νησιού, όπου εκεί ασκούνται γυναίκες που φορτώθηκαν κιλά κατά τους χειμερινούς μήνες και λιώνουν τον δρόμο στο βάδην μήπως και μπορέσουν να χωρέσουν στα μαγιό τους και επισκεφτούν κάποια έστω απόμερη παραλία του νησιού.

Το κείμενο ουδεμία σχέση έχει την την πραγματικότητα και είναι καθαρά χιουμοριστικό.
Καλή Πέμπτη.

Ομάδα συντακτών της Μπαντιέρας.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα