Ξεκινά η ακτοπλοϊκή Σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λήμνου - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή Σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λήμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

korais ZANTE ΚΟΡΑΗΣ

Στις 5 Ιουνίου θα ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγιο για το φετινό καλοκαίρι που θα συνδέει ακτοπλοϊκά την Αλεξανδρούπολη με τη Σαμοθράκη και τη Λήμνο.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Η σύμβαση ανάθεσης της γραμμής Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, μεταξύ Υπουργείου Ναυτιλίας και πλοιοκτήτη, προβλέπει τα εξής δρομολόγια με τους εξής όρους:

1. Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη και επιστροφή, με την εκτέλεση επτά δρομολογίων την εβδομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου (ως 31/10/2023) πλην της θερινής περιόδου, από 5/6 ως 3/9 και την υποχρέωση εκτέλεσης 7 δρομολογίων την εβδομάδα, άνευ καταβολής μισθώματος, κατά τη θερινή περίοδο από 5/6 ως 3/9 έναντι τιμήματος 8.798 ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο

2. Σαμοθράκη – Λήμνος και επιστροφή, σε συνέχεια δρομολογίων από Αλεξανδρούπολη, με την εκτέλεση 3 δρομολογίων την εβδομάδα, κατά τη θερινή περίοδο, από 5/6 ως 3/9 με το Αδαμάντιος Κοραής, έναντι μισθώματος 14.098 ευρώ, ανά πλήρες δρομολόγιο, για το χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού και της σύναψης σχετικής σύμβασης της εν λόγω δρομολογιακής γραμμής. Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο το πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης 8 το πρωί και φτάνει στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο 13:20.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Από την Λήμνο τις ίδιες ημέρες αναχωρεί στις 14.00 και φτάνει στην Αλεξανδρούπολη 19:20.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

ΠΗΓΗ paratiritis-news.gr

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα