Αν δεν είναι αυτή η πιο όμορφη και συγκινητική είδηση της ημέρας τότε τι είναι: Γυμνάσια της Λήμνου συγκεντρώνουν τετράδια και σχολικά είδη για τα πλημμυροπαθή σχολεία της Θεσσαλίας! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Αν δεν είναι αυτή η πιο όμορφη και συγκινητική είδηση της ημέρας τότε τι είναι: Γυμνάσια της Λήμνου συγκεντρώνουν τετράδια και σχολικά είδη για τα πλημμυροπαθή σχολεία της Θεσσαλίας!

Δημοσιεύτηκε

στις

 

Τα γυμνάσια της Λήμνου αποφασίσαμε  και συγκεντρώνουμε τετράδια και σχολικά είδη για τα πλημμυροπαθή σχολεία της Θεσσαλίας, που συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά με την απειλή νέας πλημμύρας. 

 

Η πρότασή μας είναι να προτρέψουμε τα παιδιά του σχολείου να προσφέρουν από ένα τετράδιο ή σχολικό είδος για τα παιδιά-μαθητές και μαθήτριες των πληγέντων σχολείων-συνοδευόμενο από ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Στην ενέργεια αυτή ανταποκρίθηκαν με προθυμία οι Σύλλογοι μας και ήδη συμμετέχουν ενεργά μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μας.

 

Τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου 2023 και στη συνέχεια θα ετοιμαστούν για να μεταφερθούν στα σχολεία της Θεσσαλίας την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι συνάνθρωποι μας να ξεπεράσουν γρήγορα αυτή τη δύσκολη κατάσταση και η δική μας μικρή προσφορά να φέρει ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών στις πληγείσες περιοχές. Είμαστε κοντά σας!

 

Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης»

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Γυμνάσιο Μύρινας   

 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα