Χατζηγεωργίου Λεωνίδας: Αντιλαμβάνομαι την πολιτική όχι ως κομματική πειθαρχία αλλά ως δυνατότητα πάλης για ένα καλύτερο μέλλον! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Χατζηγεωργίου Λεωνίδας: Αντιλαμβάνομαι την πολιτική όχι ως κομματική πειθαρχία αλλά ως δυνατότητα πάλης για ένα καλύτερο μέλλον!

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν τον πυρήνα της δημοκρατίας στις τοπικές μας κοινότητες. Και αν υπάρχει μια ομάδα που πρέπει να αναγνωρίσει τη σπουδαιότητά τους και να συμμετέχει ενεργά σε αυτές, αυτή είναι η νεολαία,

Οι νέοι φέρνουν νέες ιδέες και προοπτικές στο τραπέζι. Συμμετέχοντας στις εκλογές, οι νέοι επιβεβαιώνουν ότι έχουν την ευθύνη να συμβάλουν στην καλύτερη τοπική κοινότητα. Αυτή η συμμετοχή είναι μια δήλωση ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του τόπου τους.

Οι νέοι είναι οι φορείς της αλλαγής και οι φωνές της ελπίδας.

Οι νέοι άνθρωποι έχουν μοναδικές ιδέες, αντιλήψεις και ενέργειες που μπορούν να εμπλουτίσουν τον τρόπο που λειτουργεί η τοπική αυτοδιοίκηση. Ωστόσο, οι νέοι άνθρωποι έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος των τοπικών κοινοτήτων μας.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Είναι η ευκαιρία τους να επηρεάσουν θετικά την ποιότητα ζωής στην τοπική τους κοινότητα και να συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.

Στην ουσία, οι νέοι άνθρωποι είναι οι φύλακες της μελλοντικής μας κοινωνίας, και οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η ευκαιρία να αναλάβουν τον ρόλο τους με πράξεις. Να συμμετάσχουν ενεργά, να εκφράσουν τις φωνές τους και να συμβάλουν στη δημιουργία μιας κοινότητας που αντικατοπτρίζει τις αξίες και τα όνειρά τους. Οι νέοι είναι η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο, και οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι το μέσο για να το πραγματοποιήσουν.

Ένας τέτοιος νέος με όνειρα και φιλοδοξίες και αγάπη για τον τόπο του, είναι και ο  Χατζηγεωργίου Λεωνίδας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με  τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμού “ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ,” με επικεφαλής την Ελεονώρα Γεώργα.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Για να μάθουμε περισσότερα για τον ίδιο και τις θέσεις του, του ζητήσαμε να παρουσιάσει ένα σύντομο βιογραφικό:

 

Ονομάζομαι Χατζηγεωργίου Λεωνίδας και είμαι κάτοικος Καρπασίου από το 2007 .

Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1989 και ασχολούμαι ενεργά με την οινοποιία και το εμπόριο οίνων από μικρή ηλικία.

Όντας από οικογένεια με εμπειρία πολλών γενεών στο κρασί δραστηριοποιούμαι στο οικογενειακό μας οινοποιείο ως υπεύθυνος παραγωγής.

Η απόφαση μου να εργαστώ στο πλευρό της Ελεονώρας Γεώργα για την «Νίκη της Λήμνου» ήταν ένα στοίχημα για μένα.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η ηλικία μου , η δουλειά μου , τα όνειρα μου δεν θα μου επέτρεπαν κάτι διαφορετικό.

Αντιλαμβάνομαι την πολιτική όχι ως κομματική πειθαρχία αλλά ως δυνατότητα πάλης για ένα καλύτερο μέλλον.

Συστρατεύομαι λοιπόν και εγώ στον σκοπό της αλήθειας που αναζητά η δική μου γενιά  με κίνητρα που θα στηρίξουν τις προσπάθειες και τα όνειρα των νέων ανθρώπων στο νησί μας .

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα