Λήμνος: Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Θάνους που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Θάνους που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης

Δημοσιεύτηκε

στις

Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Θάνους που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης ανακοίνωσε ο Δήμος Λήμνου

Η Περίληψη διακήρυξης: 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Έχοντας υπόψη την αριθ. 171/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής,

Προκηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας, για τη μίσθωση ενός (1) ακινήτου στην κοινότητα Θάνους που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκινγκ).

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στην Κοινότητα Θάνους του Δήμου  Λήμνου, να έχει εμβαδόν τουλάχιστον 350,00τμ και να συνορεύει με δημοτική οδό, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή είσοδος των οχημάτων.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) έτη αρχόμενα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης και με δυνατότητα παράτασης επιπλέον δύο (2) ετών, σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο από το Δήμο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον  σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος  κατατίθενται στο Δήμο και στη συνέχεια η αρμόδια δημοτική υπηρεσία τις αποστέλλει στην επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης. Η επιτροπή  συντάσσει σχετική έκθεση, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λήμνου στην Μύρινα (κτίριο ΕΑΣ 2ος όροφος)  και στο τηλέφωνο 2254350031. Επίσης η διακήρυξη έχει αναρτηθεί και στο site του Δήμου στη διεύθυνση www.limnos.gov.gr.

                                                                             

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα