Οι παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Λήμνου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου (Βίντεο) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Οι παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Λήμνου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε

στις

Ενημέρωση των δημοτικών σύμβουλών της Λαϊκής Συσπείρωσης, για το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, επαναφέραμε το ζήτημα της αναβάθμισης σε πλήρες ωράριο των σχολικών καθαριστριών, με βάση και τις διαμαρτυρίες σχολικών καθαριστριών, κυρίως σε μεγάλα σχολικά κτήρια, ότι δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στο έργο τους όταν εργάζονται με μειωμένο ωράριο 5 ωρών.

[the_ad_group id=”1434″]

 

  Υπενθυμίζουμε ότι στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31 Ιουλίου 2023, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που σήμερα είναι και υποψήφιοι στους «ανεξάρτητους» συνδυασμούς των κ.κ. Μαρινάκη, Γεώργα, Λούκα, ψήφισαν πρόταση της Δημοτικής Αρχής να προσληφθούν σχολικές καθαρίστριες μειωμένου ωραρίου.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον Δήμο τη μετατροπή σε πλήρους ωραρίου όλων των σχολικών καθαριστριών.
  • Καλούμε τους συλλόγους γονέων να αναλάβουν πρωτοβουλίες για το σοβαρό αυτό θέμα που αφορά την προστασία της υγείας των παιδιών μας.
  • Επίσης, θέσαμε το πρόβλημα που είχε εκθέσει στον Δήμαρχο με επιστολή της, από τις 15 Φεβρουαρίου 2023, κάτοικος της κοινότητας Καμινίων, σχετικά με εγκαταλελειμμένο κτήριο που είναι επικίνδυνο για την υγεία των περιοίκων, λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται και μικρά κομμάτια αμιάντου πέφτουν από την οροφή του. Οι ίνες αμιάντου είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και προκαλούν ασθένειες, όπως το μεσοθηλίωμα, ο καρκίνος των πνευμόνων και αμιάντωση. Περισσότερες από 50 χώρες έχουν απαγορεύσει τη χρήση του αμιάντου, ενώ οι περισσότεροι κυβερνητικοί οργανισμοί είναι υποχρεωμένοι να απομακρύνουν με ασφάλεια κάθε ίχνος του που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη δημόσια υγεία. Χρειάζεται άμεση λύση του προβλήματος.

  Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, μεταφέραμε και θα συνεχίζουμε να μεταφέρουμε όλα τα αιτήματα σωματείων ,συλλόγων, αλλά και συνδημοτών μας απαιτώντας την ικανοποίησή τους.

[the_ad_group id=”1415″]

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα