Σε 12 χωριά περιοδεία ο συνδυασμός "Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ" του Δημήτρη Μαρινάκη (εικόνες) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Σε 12 χωριά περιοδεία ο συνδυασμός “Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ” του Δημήτρη Μαρινάκη (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε

στις

Στις 27/9/2023 οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ”, μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, ξεκίνησαν τις επισκέψεις στα χωριά του τόπου μας, ώστε να συναντηθούν με τους συνδημότες μας. 

 

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά Κοντιά, Τσιμάνδρια, Πορτιανού, Αγκαρυώνες, Πεδινό, Νέα Κούταλη και Καλλιθέα.  Παράλληλα στις 28/9/2023,  πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και σε άλλα χωριά του νησιού μας, την Καλλιόπη, το Ρεπανίδι, το Ρωμανού, τα Λύχνα και το Βάρος. 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους των χωριών μας, να ακούσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, ώστε την επόμενη ημέρα να μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη τους. Τόσο ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Μαρινάκης, όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας εγγυώνται από την πλευρά τους, ότι θα είναι παρόντες δίπλα σε κάθε κάτοικο που τους έχει ανάγκη και θα ανταποκρίνονται με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια στα καθημερινά προβλήματα που ανακύπτουν, όπως επανειλημμένα πράττει η νυν Δημοτική Αρχή εδώ και 9 χρόνια.

 

Για αυτό λοιπόν και ζητούν εκ νέου την στήριξη σας, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για όλους εσάς και την Λήμνο μας.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Υπεύθυνα… Συνεχίζουμε, για Λήμνο μας!!!

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα