Στην αγορά της Μύρινας ο συνδυασμός «Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ» με τον Μαρινάκη (εικόνες) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Στην αγορά της Μύρινας ο συνδυασμός «Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ» με τον Μαρινάκη (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο συνδυασμός «Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ», με υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους στο πλάι του επικεφαλής του συνδυασμού, Υποψήφιου και νυν Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, επισκέφθηκαν χθες Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 τα καταστήματα της αγοράς της Μύρινας.

 

Συζήτησαν με τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες του νησιού μας, όπου άκουσαν με προσοχή τους προβληματισμούς τους και συμμερίστηκαν τις ανησυχίες τους. Στόχος του συνδυασμού μας είναι η ανάπτυξη του τόπου μας σε όλους τους τομείς, με τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την καθημερινότητα να αποτελούν βασικούς άξονες του προγράμματός που ήδη έχει δρομολογηθεί από την προηγούμενη θητεία της νυν Δημοτικής Αρχής.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η θερμή υποστήριξη και το χαμόγελό σας, είναι η δύναμή μας, ώστε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, με υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια, προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα, συνεχίζοντας το έργο μας και προσδίδοντας στη ΛΗΜΝΟ ΜΑΣ την αίγλη που της αξίζει.

 

Σήμερα, Σάββατο στις 20:00, σας περιμένουμε όλους στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στη Μύρινα, στην πλατεία Υψιπύλης, όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού και του προγράμματός μας.

Σας θέλουμε δίπλα μας, σας θέλουμε μαζί μας!

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Υπεύθυνα… Συνεχίζουμε, για τη Λήμνο μας!!!

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα