Βασίλης Στρογγυλός: Η νέα γενιά να βγει μπροστά να αγωνιστεί και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο στο νησί! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Βασίλης Στρογγυλός: Η νέα γενιά να βγει μπροστά να αγωνιστεί και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο στο νησί!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτής της Δημοτικής εκλογικής αναμέτρησης στη Λήμνο είναι η αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των νέων υποψηφίων που παρουσιάζεται. Η εμφάνισή τους στην πολιτική σκηνή έρχεται την στιγμή που είναι απαραίτητο να εκφράσουν τις δυναμικές και καινοτόμες απόψεις τους, δημιουργώντας μια σημαντική έμφαση στις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι νέοι, καθώς και στην ανάγκη να προσαρμοστεί η πολιτική στις σύγχρονες τεχνολογίες που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η προσθήκη νέων προσώπων στην εκλογική σκηνή φέρνει μια φρέσκια ανάληψη της πολιτικής δράσης και δίνει τη δυνατότητα για ανανέωση στις πολιτικές προτάσεις. Οι νέοι υποψήφιοι συχνά επικεντρώνονται σε ζητήματα όπως η εκπαίδευση, η απασχόληση, η προστασία του περιβάλλοντος και η κοινωνική δικαιοσύνη, που απασχολούν τη νεολαία και την επόμενη γενιά πολιτών. Αυτό είναι σημαντικό, διότι αντανακλά τη δέσμευση των νέων υποψηφίων να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας.

Πέραν από τον εστιασμό στα κοινωνικά ζητήματα, οι νέοι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα μέσα επικοινωνίας για τη διευκόλυνση της πολιτικής συζήτησης και συμμετοχής των πολιτών. Η διαδικτυακή παρουσία και η χρήση κοινωνικών δικτύων μπορούν να ενισχύσουν την επικοινωνία με το κοινό και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων.

Συνολικά, η αύξηση του αριθμού των νέων υποψηφίων αντιπροσωπεύει μια ανανέωση της πολιτικής σκηνής και μια προσπάθεια να γίνει η πολιτική πιο ανοικτή και ενσωματωτική για όλες τις ηλικίες. Επιπλέον, αποδεικνύει τη σημασία της συμμετοχής της νεολαίας στη διαμόρφωση του πολιτικού τοπίου και της κοινωνικής ατζέντας.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ένας τέτοιος νέος είναι και ο Βασίλης Στρογγυλός Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θωμά Λούκα, με τον συνδυασμό «Ισχυρή Λήμνος»

 

Το LimnosLive.gr τον ρώτησε μια και μοναδική ερώτηση  γιατί «κατεβαίνει» υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Λούκα και το βιογραφικό του, διαβάστε τι και μας απάντησε:

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

«Προσωπικά, επέλεξα τον Θωμά γιατί διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ανθρώπων στο ψηφοδέλτιό του που πραγματικά μπορεί να οδηγήσει το νησί ένα βήμα παραπέρα. Επιπλέον, διακρίνονται το όραμα και το συγκεκριμένο σχέδιο που έχει αναπτύξει όσον αφορά τη διοίκηση του νησιού. Τέλος, εντυπωσιάστηκα από τον ενθουσιασμό και το πάθος που εκπέμπει για να διοικήσει και να μετασχηματίσει τη Λήμνο προς το καλύτερο, έχοντας στο επίκεντρο πρώτα από όλα τους δημότες της. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο κατάλληλος την κατάλληλη χρονική στιγμή για να αναλάβει το τιμόνι του νησιού»  

 

Το βιογραφικό του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Στρογγυλού

Ας γνωριστούμε, ονομάζομαι Στρογγυλός Βασίλης έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στον Κοντιά, για εμένα στο πιο ωραίο χωριό της Λήμνου! Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου και διετέλεσα πρόεδρος στο ΔΣ των φοιτητών επί 2 συναπτά έτη. Εργάζομαι ως εποχιακός υπάλληλος στην εστίαση και ως freelancer στο διαδίκτυο στον τομέα της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θωμά Λουκά, ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ. Έναν συνδυασμό πολυσυλλεκτικό και ανανεωτικό με πραγματικά ικανούς ανθρώπους που μπορούν να πάνε το νησί μπροστά!
Ζητώ τη στήριξή σας για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις σε βασικούς τομείς που θα δώσουν ώθηση στην οικονομία, στην εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανάπτυξη του νησιού μας, όπως:
✔️ Να αυξήσουμε την αγροτική παραγωγή του νησιού μας, παράγοντας ποιοτικά, τυποποιημένα και ανταγωνιστικά προϊόντα, τα οποία θα αποκτήσουν μια διαχρονική υπεραξία προς όφελος των παραγωγών.
✔️ Να εκσυγχρονίσουμε τις υπηρεσίες του δήμου προς τους πολίτες, αυτοματοποιώντας διαδικασίες, παρέχοντας ισότιμη διαχείριση στα αιτήματα όλων με απόλυτη διαφάνεια, διευκολύνοντας παράλληλα και το έργο των υπαλλήλων του δήμου. 
✔️ Να αναδείξουμε και να προβάλλουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Λήμνος μας, τα οποία δεν είναι μόνο ο ήλιος και οι παραλίες της, αλλά και η ιστορία της και ο πολιτισμός της, η φιλοξενία και τόσα άλλα, η κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. 
Όλα αυτά μαζί θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως δέλεαρ κι ως μία ποιοτική επιλογή για τους επισκέπτες του νησιού, επιτυγχάνοντας έτσι διαδοχικά, ποιοτικό τουρισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Είναι προσωπικό μου στοίχημα να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να καταφέρω να προσθέσω έστω και ένα μικρό λιθαράκι ώστε να γίνει πιο εύκολη η ζωή στην Λήμνο με περισσότερες ευκαιρίες για την νέα γενιά που θέλει να μείνει, να παράγει και να οικοδομήσει την ζωή της στην Λήμνο.
Λύσεις υπάρχουν!
Με εκτίμηση, 
Για την Λήμνο μας!
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα