Υπέγραψε ο Δήμαρχος Λήμνου την σύμβαση για κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου στις Κοινότητες Κάσπακα & Θάνους! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Υπέγραψε ο Δήμαρχος Λήμνου την σύμβαση για κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου στις Κοινότητες Κάσπακα & Θάνους!

Δημοσιεύτηκε

στις

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά το έργο κατασκευής γηπέδων ποδοσφαίρου στις Κοινότητες Κάσπακα και Θάνους,  καθώς ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης υπέγραψε χθες, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, προϋπολογισμού μελέτης 388.500 ευρώ.

 

Πρόκειται για υποέργο της πράξης “Επισκευή- συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λήμνου”, συνολικού προϋπολογισμού 662.004 ευρώ, η οποία εντάχθηκε στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”. Εκτός από την κατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου στις δύο κοινότητες, η οποία συμβασιοποιήθηκε, η συνολική πράξη προβλέπει επίσης την προμήθεια-τοποθέτηση συνθετικών χλοοταπήτων στα εν λόγω γήπεδα, καθώς επίσης και την κατασκευή οικίσκων αποδυτηρίων για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Μούδρου. Για το έργο «Κατασκευή υποδομών για την τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικίσκων στο γήπεδο ποδοσφαίρου κοινότητας Μούδρου», το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες τη χρηματοδότησή του με το ποσόν των 30.000 ευρώ, με μεταφορά πιστώσεων από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Τα ανωτέρω έργα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος έργων για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

 

Ειδικότερα, έχουμε ολοκληρώσει την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικών χλοοταπήτων στα γήπεδα ποδοσφαίρου Ατσικής & Αγίου Δημητρίου, ύψους 400.000 ευρώ, την κατασκευή υποδομών στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μούδρου, ύψους 206.698 ευρώ, όπου επίσης τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας (270.955 ευρώ). Έχουμε επίσης ολοκληρώσει την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικών χλοοταπήτων μέσω χορηγιών για το γήπεδο Κοντοπουλίου και τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο του εκσυγχρονισμού και της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Μύρινας, ύψους 300.000 ευρώ. Επίσης, χρηματοδοτήσαμε την προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού και υλικών.

 

Τέλος, σε διαδικασία σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης είναι το έργο της αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Κοντοπούλι, ύψους 250.000 ευρώ.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, δήλωσε σχετικά: «Θεωρώντας πάντοτε ότι ο αθλητισμός είναι ένας τομέας κρίσιμος, φροντίσαμε για την εξασφάλιση σημαντικών πόρων είτε από προγράμματα, είτε από ιδίους πόρους, αλλά και με τη γενναιόδωρη προσφορά των χορηγών, ώστε να υλοποιηθούν μια σειρά από έργα, με τα οποία δώσαμε την ευκαιρία στα παιδιά μας, στους αθλητές μας και τους συλλόγους τους να δραστηριοποιούνται σε χώρους σύγχρονους και ασφαλείς. Δημιουργώντας, εκσυγχρονίζοντας, βελτιώνοντας γενικά τις υποδομές μας διαμορφώσαμε τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία και διοργάνωση αθλητικών γεγονότων, ώστε η Λήμνος να μπορεί να σταθεί αντάξια της ανάληψης σημαντικών διοργανώσεων. Το αποδείξαμε και με τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, οι οποίοι στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με τη Λήμνο να λαμβάνει τα εύσημα των συνδιοργανωτών και των συμμετεχόντων».

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα