Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγγελική Τσιμούρη: Για να φτάσει το νησί της καρδιάς μας εκεί που του αρμόζει! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγγελική Τσιμούρη: Για να φτάσει το νησί της καρδιάς μας εκεί που του αρμόζει!

Δημοσιεύτηκε

στις

Η δικηγόρος Αγγελική Τσιμούρη, έχει κατακτήσει την εκτίμηση και την αγάπη της κοινότητας της Λήμνου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων του νησιού με την επαγγελματική της εμπειρία και την προσωπικότητα της. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμού “ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ,” με επικεφαλής την Ελεονώρα Γεώργα.

 

Για να μάθουμε περισσότερα για την ίδια και τις θέσεις της, της ζητήσαμε να παρουσιάσει ένα σύντομο βιογραφικό:

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» με επικεφαλής την Ελεονώρα Γεώργα. Επιλέγουμε έναν Δήμο σύγχρονο με αναπτυξιακό σχέδιο και ισχυρή τοπική οικονομία. Για την Λήμνο που θέλουμε και μας αξίζει.

Ένα σύντομο βιογραφικό μου σημείωμα για να με γνωρίσετε καλύτερα.

Είμαι γεννημένη το έτος 1989 και κατάγομαι από τη Λήμνο, ο πατέρας μου από το χωριό Ρουσσοπούλι και η μητέρα μου από το χωριό Ρωμανού.

Είμαι απόφοιτη της Νομικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Οικονομικά και Δίκαιο των Επιχειρήσεων» του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Γνωρίζω άριστα την Αγγλική και την Γερμανική γλώσσα.

Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο Μούδρο εντός της αγοράς και παρέχω νομική συμβουλή και στήριξη σε ιδιώτες, εταιρίες και σωματεία.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Με αγάπη για το νησί μας, με εντιμότητα και υπομονή θα πετύχουμε τους στόχους μας, θα αναδείξουμε τα προβλήματα του τόπου και θα τα ξεπεράσουμε. Για να φτάσει το νησί της καρδιάς μας εκεί που του αρμόζει.”

 

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Δ. ΤΣΙΜΟΥΡΗ

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Msc Οικονομικά και Δίκαιο των Επιχειρήσεων

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΓΕΩΡΓΑ

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

ΤΗΛ. 2254072370

κιν. 6943032855

ΜΟΥΔΡΟ ΛΗΜΝΟΥ

e – mail: angytsim@gmail.com

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

website:www.tsimourilaw.com

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα