Μπαντιέρα: Βρέξε κ@λ@ φάε ψάρι - Limnos Live
Connect with us

Παρασκήνιο

Μπαντιέρα: Βρέξε κ@λ@ φάε ψάρι

Δημοσιεύτηκε

στις

Προέκυψε τελικά η αλλαγή που επιζητούσαν οι πολίτες.

Έφυγε ο ένας και ήρθε η άλλη.

Ο ένας μαζί με άλλους δύο πέρασαν στην αντίπερα όχθη του Δημοτικού συμβουλίου με κύριο ρόλο να μην κάνει ότι θέλει η πρώτη.

Στοιχεία εναντίον όλων υπήρξαν προεκλογικά, αλλά σε επίπεδο λόγων και η Μπαντιερα γράφει μόνο όταν έχει χαρτιά στα χέρια της και μάλιστα χωρίς κανένα φόβο και πάθος.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Γύρω από το καλό αλλά λιγοστό μέλι της Λήμνου πολλοί και είναι στο χέρι της νοικοκυράς τι θα επιλέξει για το πως θα μοιραστεί και αν θα γίνει για τους πολλούς ή τους λίγους.

 

Οι ελεύθεροι πολίτες που απείχαν και είναι αρκετοί, είναι συνεργάτες της μπαντιέρας που τα θέλει όλα στο φως με απόλυτη διαφάνεια, οπότε πέρα από φανατικούς φίλους θα αποκτήσει και φανατικούς εχθρούς,  όσους θα προσπαθήσουν να κινηθούν στο σκοτάδι.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ένα σκοτάδι που αποτελεί παρελθόν για την Λήμνο.

 

Καλό θα ήταν κάποιοι υποψήφιοι ένθεν κακείθεν, να είχαν δώσει και τα στοιχεία το τι χρέη έχουν προς το δημόσιο που με τόσο ζήλο θέλουν να υπηρετήσουν.

Έτσι θα ήταν πιο εύκολο και νόμιμο να ελέγχονται στα ιδιωτικά του οικονομικά, γιατί μην νομίζετε ότι πήγαν όλοι για αγάπη στην πατρίδα. Τα λαγωνικά συνεργάτες έχουν τον τρόπο να κάνουν και φυσικά να ενημερώνουν περιγραφικά, γιατί όπως και να το κάνει κανείς ο τόπος είναι πολύ μικρός και το επιτρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Το καλό επίσης θα επιβραβεύεται.

Καλή σταδιοδρομία στην πενταετή προσπάθεια.

 

 Μπαντιέρα

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα