Φωτεινή Στεφανιδάκη: Με αναπτυξιακή πρόταση για τη Λήμνο. - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Φωτεινή Στεφανιδάκη: Με αναπτυξιακή πρόταση για τη Λήμνο.

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Φωτεινή Στεφανιδάκη είναι γνωστή και αγαπητή στη Λήμνο, χρόνια στα αυτοδιοικητικά με πλούσιο βιογραφικό,  αναμφίβολα μια γυναίκα που έχει παλέψει πολύ και διαχρονικά για το καλό του τόπου. Άνετα θα την χαρακτήριζε κανείς μαχήτρια.

Η Φωτεινή Στεφανιδάκη είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» με επικεφαλής την Βάσω Χοχλάκα για να μάθουμε περισσότερα για την ίδια και τις θέσεις της, της ζητήσαμε να παρουσιάσει ένα σύντομο βιογραφικό:

 

Ονομάζομαι Φωτεινή Στεφανιδάκη, γεννήθηκα στη Λήμνο και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σύζυγος μου ήταν ο αείμνηστος Υποστράτηγος ε.α. Φώτιος Κατσιούρας ο οποίος υπηρέτησε σε νευραλγικές θέσεις του στρατεύματος και η μνήμη του παραμένει ζωντανή ακόμη στο νησί. Έχουμε ένα γιο τον Μάριο Κατσιούρα.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Το 1984 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Διακοσμητικών και Γραφικών τεχνών ΤΕΙ Αθήνας και επέλεξα να εγκατασταθώ μόνιμα στο νησί. Αμέσως μετά άνοιξα ένα κατάστημα στην κεντρική αγορά της Μύρινας το οποίο και διατηρώ έως σήμερα.
Το 1988 ως μέλος ΔΣ του ΜΕΑΣ Λήμνος πήρα την πρωτοβουλία για την δημιουργία του πρώτου τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού “Ράδιο Λήμνος” και για κάποια χρόνια τον υποστήριξα δημοσιογραφικά.

Το 1990 εκλέχθηκα δημοτική σύμβουλος ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης και το 2002 νομαρχιακή σύμβουλος και Αντινομάρχης περίοδο που δρομολογούνται σημαντικά έργα υποδομής. Για 15 συνεχή χρόνια διετέλεσα πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Λήμνου και παράλληλα τέθηκα επικεφαλής για πρώτη φορά Λημνιού συνδυασμού και εξελέγην Αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Λέσβου. Από τις θέσεις αυτές μαζί με αξιόλογους συναδέλφους και συμπατριώτες δώσαμε αγώνες για το ακτοπλοϊκό, τη μείωση του ΦΠΑ και πολλά άλλα κρίσιμα προβλήματα. Συμμετείχα στην ίδρυση της ΑΜΚΕ Τουριστικής.

Από το 2015 -2019 ήμουν πρόεδρος στην ΑΝ.Ε.Λ όπου και σχεδιάσαμε το τελευταίο τοπικό πρόγραμμα LEADER το οποίο και υλοποιείται. Σε όλες τις θέσεις εργάστηκα με αυταπάρνηση και συμμετείχα με εντιμότητα και αγωνιστικότητα, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό για τα συμφέροντα της Λήμνου και την ευημερία των κατοίκων της.

Έχοντας σωρευμένη αρκετή πείρα και γνώση αποφάσισα να είμαι υποψήφια για περιφερειακή σύμβουλος στον συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» για τα νησιά μας με επικεφαλή την Βάσω Χοχλάκα την οποία εκτιμώ ως αυτοδιοικητικό στέλεχος και εμπιστεύομαι ως έντιμο και ικανό άτομο. Με βαθειά επιθυμία, πρόθεση και υπόσχεση να στηρίξω το νησί μας και τους ανθρώπους του, σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Με αναπτυξιακή πρόταση για τη Λήμνο.
Για τον Τουρισμό, την Αγροτική Οικονομία, τις Υποδομές, την Πολιτική Προστασία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
Για τη χωροταξία και την προστασία του Περιβάλλοντος.Λήμνος: Ποιοτικό, Πράσινο νησί, νησί Ίσων Ευκαιριών.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα