Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ: Μέρος των έργων που έχουν γίνει κατά τη θητεία της νυν Δημοτική Αρχής σε κοινωνικές υποδομές, τους κοινωφελείς και κοινόχρηστους χώρους και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ: Μέρος των έργων που έχουν γίνει κατά τη θητεία της νυν Δημοτική Αρχής σε κοινωνικές υποδομές, τους κοινωφελείς και κοινόχρηστους χώρους και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο συνδυασμός του Δημήτρη Μαρινάκη «Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ» παρουσιάζει ενδεικτικά μέρος των έργων που έχει πραγματοποιήσει η νυν Δημοτική Αρχή κατά τη θητεία της, σχετικά με τις κοινωνικές υποδομές, τους κοινωφελείς και κοινόχρηστους χώρους και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Επιπλέον, αναφέρονται οι σύνδεσμοι που οδηγούν στο site μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οι υποβληθείσες και προτεινόμενες πράξεις του συνδυασμού.

 

 

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ζητάμε τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στο συνδυασμό μας!!!

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Σας θέλουμε δίπλα μας για να συνεχίσουμε το έργο μας!

Υπεύθυνα… Συνεχίζουμε, για τη Λήμνο μας!

 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

https://www.lemnosmas.gr/service/social-infrastructure/

 

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων 780.000,00€ (ΕΣΠΑ – Σε Λειτουργία)

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Κέντρο Κοινότητας 584.850,00€ (ΕΣΠΑ – Σε Λειτουργία)

Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο 523.180,00€ (ΕΣΠΑ – Σε Λειτουργία)

Μελέτη ανέγερσης νέου παιδικού σταθμού 74.400,00€ (ΠΔΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – Σε εξέλιξη )

Δημιουργία Αγροτικού Ιατρείου και Βιβλιοθήκης στην Πλάκα 113.000,00€ (CLLD/LEADER – Σε εξέλιξη).

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Αναβάθμιση υποδομών παιδικών σταθμών 185.846,63€ (ΕΣΠΑ – Ολοκληρωμένο)

Κοινωνικές Παροχές: α) Από το 2016 συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Τρόφιμα Αγάπης μέσω χορηγιών εταιριών παροχής τροφίμων για τη δωρεάν διανομή σε άτομα που χρήζουν βοήθειας, β) Συμμετοχή του ΟΚΠΑ στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ από το 2016, γ) Χορήγηση ειδών διαβίωσης σε οικογένειες που χρήζουν βοήθειας, δ) Δωρεάν διανομή φρούτων μέσω κοινωνικής προσφοράς αγροτικών συνεταιρισμών

 

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΧΩΡΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

https://www.lemnosmas.gr/service/koinoxristoi-xoroi/

 

Αναβάθμιση 26 παιδικών χαρών Λήμνου 419.925,68€ (ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ – Ολοκληρωμένο). Αναβάθμιση παιδικών χαρών στο σύνολο των οικισμών του Δήμου

Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Λήμνου 200.000,00€ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – Ολοκληρωμένο). Αναβάθμιση 16 παιδικών χαρών σε οικισμούς του Δήμου

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Προμήθεια νέων οργάνων παιδικών χαρών 37.200,00€ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – Σε διαδικασία ανάθεσης)

Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων (Πλατείες Τσιμανδρίων, Ρεπανίδιου Φυσίνης) 500.000,00€ (ΠΔΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ –– Σε εξέλιξη)

Ολοκλήρωση μελέτης Αναστήλωσης – Αξιοποίησης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ρωμανού και διαμόρφωση του αύλειου χώρου 46.738,24€ (ΠΔΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ –– Σε εξέλιξη)

Αισθητική αναβάθμιση κοινόχρηστου χώρου με δημιουργία προσβασιμότητας ΑΜΕΑ στον παραδοσιακό οικισμό Κοντιά 340.000,00€ (CLLD/LEADER – Σε εξέλιξη)

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού, δαπέδων και φυτεύσεων για τη διαμόρφωση κοινοχρήστων στους οικισμούς Λύχνων, Βάρους και Κοντοπουλίου Λήμνου 216.987,00€ (ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ- Προς Δημοπράτηση)

Επισκευές συντηρήσεις κοινοχρήστων χώρων, πλατειών, πάρκων, παιδικών χαρών 101841,04€ (ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ- Ολοκληρωμένο)  

Προμήθεια οικοδομικών υλικών για αποκαταστάσεις ζημιών σε κοινοχρήστους χώρους, δρόμους κλπ 116042,10€ (ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ- Ολοκληρωμένο)

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

https://www.lemnosmas.gr/service/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%b4%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b6%cf%89%cf%89%ce%bd/

 

Δημιουργία καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Δήμου Λήμνου 412.00,00€ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – Προς Δημοπράτηση)

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Σύνταξη μελέτης Καταφύγιου αδέσποτων ζώων συντροφιάς 9.677,42€ (ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ – Σε διαδικασία εκπόνησης από ΑΡΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.)

Προμήθεια κατάλληλων αναγνωστών (Scanners) και λοιπού εξοπλισμού διαχείρισης – Παροχή υπηρεσιών στείρωσης αδέσποτων ζώων Δήμου Λήμνου 22.493,69€ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – Σε διαδικασία ανάθεσης)

Έξοδα λειτουργίας καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Δήμου Λήμνου 55.965,63€ (ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ– Ολοκληρωμένο)

Εργασία εμβολιασμού, σήμανση, στείρωση και ιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων 124.881,89€ (ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ– Ολοκληρωμένο)

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Προμήθεια τροφών, φαρμάκων και λοιπού κτηνιατρικού υλικού για την φροντίδα αδέσποτων ζώων 129.041,95€ (ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ– Ολοκληρωμένο)

 

ΠΡΟTEINOMENEΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

https://www.lemnosmas.gr/service/protaseis/

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΧΩΡΟΙ

Ανάπλαση Πλατείας Ελ. Βενιζέλου, Πλατείας Υψιπύλης, Πλατείας Αγίου Νικολάου και 8ης Οκτωβρίου (Αναμένεται πρόσκληση στο πλαίσιο της Στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤoΚ). Το ΤΑΠΤoΚ αποτελεί εργαλείο ολοκληρωμένης χωρικής ανάπτυξης για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τοπικής στρατηγικής και αντιμετώπισης των τοπικών κοινωνικών, περιβαλλοντικών και οικονομικών αναγκών. Η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. (ΑΝΕΛ) είναι υπεύθυνη με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό και το Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο» 2021-2027 για τον σχεδιασμό, την κατάρτιση και την υλοποίησή του.)

Έργα ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων οικισμών Δήμου Λήμνου (Αναμένεται πρόσκληση από ΕΣΠΑ ΠΒΑ)

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Ρωμαίικου Γιαλού, Αγίου Ιωάννη Κάσπακα και Κότσινα (Αναμένεται πρόσκληση από ΕΣΠΑ ΠΒΑ)

Εσωτερική Οδοποιία οικισμών Δήμου Λήμνου.( Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις, Αίτημα χρηματοδότησης από ΠΔΕ – ΥΠΕΣ).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Περιφερειακό δίκτυο οδών και διαμόρφωση Πλατείας Κοντοπουλίου

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ίδρυση και λειτουργία Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) είναι μικρές μονάδες διαβίωσης ατόμων με αναπηρία, τα οποία δεν μπορούν να διαβιώσουν αυτόνομα χωρίς κατάλληλη υποστήριξη και το οικογενειακό περιβάλλον αδυνατεί για οποιοδήποτε λόγο να υποστηρίξει την διαβίωση τους. Η Υποστηριζόμενη Διαβίωση στοχεύει και συντελεί αποφασιστικά στην αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται σε μονάδες κλειστής φροντίδας, καθώς και στην απόκτηση καλύτερης ποιότητας ζωής με περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερο έλεγχο των επιλογών τους από τα ίδια.

 Ανέγερση νέου παιδικού σταθμού στις Αγκαρυώνες (Σε διαδικασία εκπόνησης μελέτης, αναμένεται πρόσκληση από ΕΣΠΑ)

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα