Η πρώτη δήλωση του Κώστα Αδαμίδη μετά το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών στη Λήμνο! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Η πρώτη δήλωση του Κώστα Αδαμίδη μετά το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών στη Λήμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε δήλωση προχώρησε σήμερα μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Περιφερειακών εκλογών ο Κώστας Αδαμίδης, Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος είναι πρώτος των πρώτων σε όλους τους συνδυασμούς στην ενσωμάτωση των σταυρών στο 93,65% σύμφωνα με το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσμάτων (SRT)

Το ευχαριστήριο μήνυμα του:

Αγαπητές συμπολίτισσες/Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά το πρώτο βήμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής, με τη δική σας ψήφο τιμήσατε το συνδυασμό ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή, δίνοντας το προβάδισμα για την τελική νίκη. Η ψήφος σας στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό συνολικά, μας τιμά ιδιαίτερα και σας ευχαριστώ από καρδιάς. Η ψήφος σας αυξάνει την προσδοκία για αλλαγή πορείας στην Περιφέρεια, ώστε πέρα από λαϊκισμούς να προχωρήσουμε στην παραγωγή έργου που τόσο έχει ανάγκη το νησί μας.
Το τελευταίο βήμα της επόμενης Κυριακής είναι καθοριστικό αφού θα επιλέξουμε είτε να βραδυπορήσουμε όπως μέχρι σήμερα, είτε να αλλάξουμε ταχύτητα για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Σας καλούμε, λοιπόν, να συνταχθείτε μαζί μας, ψηφίζοντας τη ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ με Περιφερειάρχη τον Αλκιβιάδη Στεφανή.
Κώστας Αδαμίδης,
Υποψήφιος της παράταξης ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα