Η πρώτη δήλωση του Κώστα Μαδυτινού μετά τελικό αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Η πρώτη δήλωση του Κώστα Μαδυτινού μετά τελικό αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε δήλωση προχώρησε σήμερα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λήμνου Κώστας Μαδυτινός

Η δήλωση:

  Χαιρετίζω τους εκατοντάδες κατοίκους της Λήμνου, που, ξεπερνώντας πιέσεις, εκβιασμούς, μηχανισμούς χειραγώγησης και εξαγοράς γενικότερα, έφτασαν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λήμνου στο χέρι, ενισχύοντάς την τόσο σε ποσοστό, (7,84% από 6,21%), όσο και σε ψήφους (687 από 547).

  Ιδιαίτερα χαιρετίζω τους κατοίκους της κοινότητας της Καλλιόπης που για πρώτη φορά εξέλεξαν πρόεδρο από το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

  Τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται, 3 μόλις  μήνες μετά από τις βουλευτικές εκλογές, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι πολύ αρνητικός.

 

  Αυτή η τάση εκφράστηκε με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με το γαρύφαλλο και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

  Ειδικά για τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο, εκφράστηκε μέσα από τη μεγάλη άνοδο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου σε ποσοστό, (13,30% από 8,40%) και σε ψήφους (1172 από 708).

 

  Οι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι τοπικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι κοινοτήτων, έχουμε πλήρη επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα, την μαζικότητα του εργατικού-λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από την κυβέρνηση της ΝΔ και από τη συναίνεση που τις παρέχουν τα άλλα αστικά κόμματα, αλλά και από τις αντιλαϊκές τοπικές διοικήσεις σε Δήμο και Περιφέρεια.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

  Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικήσουμε μαζί με τον λαό, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των πολλών, ενάντια στα κέρδη των λίγων.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα