Η πρώτη δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή: «Θέλουμε να φέρουμε το φως στον τόπο» (βίντεο) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Η πρώτη δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή: «Θέλουμε να φέρουμε το φως στον τόπο» (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε

στις

Η πρώτη δήλωση του Αλκιβιάδη Στεφανή μετά τις εκλογές της 8 Οκτωβρίου στα μέσα ενημέρωσης: «Θα είναι μια μακριά νύχτα. Θα περιμένουμε να δούμε το τέλος της εκλογικής βραδιάς. Θέλω να πω μια θερμή καλησπέρα σε όλους από την όμορφη Λέσβο και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για αυτό που καταφέραμε τους τελευταίους δύο μήνες. Εμείς εκείνο το οποίο προβάλουμε και το οποίο δηλώνουμε είναι ότι θέλουμε να φέρουμε να φέρουμε φως στον τόπο. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα.

Το Βόρειο Αιγαίο έχει υπέροχους ανθρώπους, έχει καταπληκτικά μέρη. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπους να πολλαπλασιάσουμε τις δυνατότητες του Βορείου Αιγαίου και να δώσουμε διέξοδο στους ανθρώπους που τέσσερα χρόνια τώρα βλέπουν τις ευκαιρίες να χάνονται.

Δεν θέλουμε η επόμενη πενταετία να μας βρει να στενοχωριόμαστε για τις άλλες περιοχές της χώρας που προοδεύουν. Θέλουμε να νιώσουμε ότι κι εμείς αυτά τα πέντε χρόνια κάναμε κάτι.

Παλεύουμε με ήθος, με σεμνότητα, με χαμηλούς τόνους, με αξιοπρέπεια και με πρόγραμμα κι όχι με τοξικότητα, όχι με αντιπαράθεση.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

 

Πηγή: stonisi.gr

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα