Λήμνος: Συγκινητικές στιγμές και ενθουσιασμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μαρινάκη - Τα φωτογραφικά “κλικ” - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Συγκινητικές στιγμές και ενθουσιασμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μαρινάκη – Τα φωτογραφικά “κλικ”

Δημοσιεύτηκε

στις

Χθες Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν με πολύ κόσμο στην καρδιά της Μύρινας, στην κεντρική πλατεία Υψιπύλης, τα εγκαίνια του δεύτερου εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Η Λήμνος μας”, υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μαρινάκη.

 

Μετά τον αγιασμό, ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος, Δημήτρης Μαρινάκης, έβγαλε τον καθιερωμένο λόγο και τόνισε επανειλημμένα, με σταθερή και σίγουρη φωνή, ότι είναι βέβαιος ότι οι πολίτες του νησιού θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό του για τρίτη συνεχόμενη φορά.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κόσμος τον χειροκρότησε και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει.

Στη συνέχεια, παρουσίασε τους υποψηφίους, φωνάζοντας πρώτα από όλα τους συνεργάτες του, που δεν είναι αυτή τη φορά υποψήφιοι, αλλά συνεχίζουν να τον στηρίζουν, ευχαριστώντας τους. Όταν ανέβηκαν στο βήμα ο Νίκος Μοσχάκης και ο Βαγγέλης Χριστοφιδέλης, ήταν από τις πρώτες συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Στη συνέχεια, συνέχισε με την παρουσίαση των τρεχόντων υποψηφίων, με πολλές αγκαλιές, χαμόγελα, χειροκροτήματα και επιφωνήματα.

Κλείνοντας την παρουσίαση, ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος, Δημήτρης Μαρινάκης, αναφέρθηκε στους δύο συνυποψηφίους για τη θέση του Δημαρχιακού θώκου.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ανέφερε: Το τελευταίο διάστημα,  θα είμαι πολύ σύντομος, αυτά τα οποία θα πω, το τελευταίο διάστημα ακούμε από τους συναδέλφους. Ακούσαμε μάλλον από τους συναδέλφους που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο, ότι ο Δημήτρης Μαρινάκης  όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε τίποτα. Μόλις εκδώσαμε το φυλλάδιο μας, μόλις αφήσαμε και το ανέβασαν στο Διαδίκτυο το τι έχουμε κάνει αυτή η καραμέλα σταμάτησε την ίδια στιγμή, τουλάχιστον κατάλαβαν ότι δημιούργησε Μαρινάκης όλα αυτά τα χρόνια. Οι συνεργάτες του, η δημοτική αρχή έχει καταφέρει και έχει κάνει πράγματα.

Οικονομικές συνθήκες δύσκολες, αλλά παρόλα αυτά γίνανε πράγματα και θα συνεχίσουν να γίνονται πράγματα γιατί όπως λέγαμε και το 19 όπως λέγαμε και το 14.

Και σχέδιο έχουμε και όραμα έχουμε και αποτελεσματικοί είμαστε και τους τρόπους ξέρουμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά μας. Αντίστοιχα δεν είμαστε ούτε αλαζόνες, όπως μας κατηγορούν, ούτε καμία έπαρση έχουμε, ούτε βάλαμε τη γραβάτα για να γίνουμε δήμαρχοι. Είμαστε αυτοί που είμαστε γιατί οι αρχές με τις οποίες μεγαλώσαμε και οι αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο σε αυτό το σάλο.

Τώρα θα μας κάνουν, λέει διαχειριστικό ελέγχο, οικονομικό έλεγχο,  δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται. Θα μας στείλουν στον εισαγγελέα, είπε αναφερόμενος στον κ Λούκα.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Δεν ξέρουν πως τον διαχειριστικό έλεγχο του δήμου Λήμνου τον κάνουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες εδώ και χρόνια και όχι οι αιρετοί

Προεκλογικά να βγαίνουν να λένε ότι ξέρετε, θα σας πάμε στις αρχές ελέγχου να ελέγξουν τα οικονομικά τους. Είναι κρίμα και είναι ανάξιο λόγου, αλλά παρόλα αυτά ας μάθουν αυτοί οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο του κόσμου, ότι εκείνο το οποίο έχουμε εμείς τουλάχιστον είναι να καταθέτουμε την αλήθεια μας, να καταθέτουμε την προσωπικότητά μας.

Γι αυτό υπάρχει αυτή η σχέση και θα συνεχίσει να υπάρχει η σχέση εμπιστοσύνης

Τώρα για την κυρία Γεώργα, η οποία διεκδικεί και εκείνη τον δημαρχιακό θώκο,  θα της πω μια κουβέντα,  γιατί το τελευταίο διάστημα έγιναν διάφορα. Να ξέρει ότι ο κόσμος δεν της χρωστάει. Εμείς χρωστάμε στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Θεωρεί ότι ο κόσμος χρωστάει. Τίποτα δεν σου χρωστά αγαπητή Ελεονόρα και όσοι και να βγουν να ξέρεις δίπλα σου και να σου δίνουν στήριξη κακό κάνουν και σε σένα και στην παράταξη

Η στήριξη του Δημήτρη του Μαρινάκη είναι όλη αυτή η ομάδα. Αυτό είχαμε από 2010, ανέφερε κλείνοντας

Κλείνοντας ακόμα μια συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η μητέρα του Δημάρχου στο τέλος του λόγου του, έπεσε στην κυριολεξία στην αγκαλιά του με δάκρυα στα μάτια….

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Δείτε φωτορεπορταζ: 

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα