Αυτό είναι το περίπτερο του Δήμου Λήμνου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Αυτό είναι το περίπτερο του Δήμου Λήμνου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Δήμος Λήμνου για ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη, με δικό του stand!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το στήσιμο του περιπτέρου που βρίσκεται στο 13 stand C18A όπου θα παρουσιαστεί το τουριστικό προϊόν της Λήμνου, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του νησιού μας.

Στο περίπτερό βρίσκεται ο Μάκης Ψάρρας Πρόεδρος ΑΜΚΕ Τουριστικής, ο Ματζαρης Δημήτρης μέλος της ΑΜΚΕ και της Ένωση Ξενοδόχων, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Βλάττας μετά της συζύγου και εννοείται από τον Όμιλος Λημνιων Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος Χρήστος Μαντάς και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μουτσόπουλος  που πάντα στηρίζουν  έμπρακτα τον Δήμο στην έκθεση

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η έκθεση Philoxenia, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ανοίγει τις πύλες της αύριο, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου για τους επαγγελματίες, ενώ το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο του Δήμου Λήμνου, ο οποίος βρίσκεται στο περίπτερο 13, στο stand C18A.

Στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορούς της Λήμνου, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Ομίλου Λημνιών Θεσσαλονίκης, που πάντοτε υποστηρίζει πρόθυμα τις ενέργειες του Δήμου μας στη Β. Ελλάδα.

Εκτός από τις ενέργειες που θα γίνουν στον χώρο του περιπτέρου, εκπρόσωποι του Δήμου μας και της ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική» θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο της έκθεσης B2B συναντήσεις με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από το εξωτερικό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Μουτσόπουλο για την ευγενή παραχώρηση των πρώτων φωτογραφιών στο LimnosLIVE.gr

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα