Λήμνος: Βράβευση του Ξενοδοχείου Grand Patelli 4* στα Greek Hospitality Awards 2023 - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Βράβευση του Ξενοδοχείου Grand Patelli 4* στα Greek Hospitality Awards 2023

Δημοσιεύτηκε

στις

Το ξενοδοχείο Grand Patelli σημείωσε μια εξαιρετική επίδοση στα Greek Hospitality Awards 2023, όπου αναδείχθηκε σε δύο κατηγορίες, και κατέκτησε silver βραβεία.

Στο πλαίσιο της λαμπρής τελετής απονομής των βραβείων, το Ξενοδοχείο Grand Patelli εκπροσωπήθηκε από την CEO της εταιρείας διαχείρισης “The Smiley Guest,” κα. Αγγελική Κυμπρίτου, και τον Διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Γεώργιο Μπλετσογιάννη.

Η εντυπωσιακή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου στο Athenaeum InterContinental, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Τα Greek Hospitality Awards είναι ένας διακεκριμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας που διοργανώνονται για 9η συνεχή χρονιά.

Το Grand Patelli συμμετείχε στις κατηγορίες “Best Greek New City Hotels” και “Best Greek Hotel Dining Experience,” κερδίζοντας το Silver Award και στις δύο. Αυτή η διπλή αναγνώριση αποτυπώνει την αφοσίωση του ξενοδοχείου στην παροχή αρίστων υπηρεσιών και τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για τους επισκέπτες του.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Τα Greek Hospitality Awards αποτελούν έναν κορυφαίο θεσμό αναγνώρισης της αριστείας στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα, ενισχύοντας το κύρος των νικητών. Το Grand Patelli συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία παραμένοντας πιστό στις προσδοκίες και φιλοδοξίες της Οικ. Γιώκου και της διαχειρίστριας εταιρίας.

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα