Ο Δήμος Λήμνου δίνει για άλλη μια χρονιά δυναμικό "παρών" στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου δίνει για άλλη μια χρονιά δυναμικό “παρών” στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»!

Δημοσιεύτηκε

στις

 Ο Δήμος Λήμνου δίνει για άλλη μια χρονιά δυναμικό “παρών” στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη, με δικό του stand, όπου θα παρουσιαστεί το τουριστικό προϊόν της Λήμνου, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του νησιού μας.

Η έκθεση Philoxenia, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ανοίγει τις πύλες της αύριο, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου για τους επαγγελματίες, ενώ το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο του Δήμου Λήμνου, ο οποίος βρίσκεται στο περίπτερο 13, στο stand C18A.

Στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορούς της Λήμνου, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Ομίλου Λημνιών Θεσσαλονίκης, που πάντοτε υποστηρίζει πρόθυμα τις ενέργειες του Δήμου μας στη Β. Ελλάδα.

Εκτός από τις ενέργειες που θα γίνουν στον χώρο του περιπτέρου, εκπρόσωποι του Δήμου μας και  της ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική» θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο της έκθεσης B2B συναντήσεις με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δήλωσε σχετικά: «Φροντίσαμε για άλλη μια χρονιά, ώστε η Λήμνος να έχει δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia. Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφθεί το stand μας για να γνωρίσει τον τόπο, τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του. Η Λήμνος, γνωστή για τη φιλοξενία της, αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό με συνεχώς αυξανόμενη ροή επισκεπτών. Η επιτυχία αυτή μας προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση, αλλά επίσης καθιστά επιτακτική την εντατικοποίηση της προσπάθειας για ανταπόκριση στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες μας».

 

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα