Δήμος Λήμνου: Επείγουσα ανακοίνωση για το κύμα κακοκαιρίας - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Δήμος Λήμνου: Επείγουσα ανακοίνωση για το κύμα κακοκαιρίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Δήμος Λήμνου καλεί τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, είτε είναι πεζοί είτε μετακινούνται με οχήματα, καθώς απρόσμενα μεγάλα ύψη βροχής – 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα – που συνοδεύονται από χαλαζόπτωση επηρεάζουν το νησί.

Ειδικότερα, οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τυχόν πτώσεις δέντρων, καθώς επίσης και για παρουσία φερτών υλικών στο οδόστρωμα.

Ιδιαίτερα εφιστούμε την προσοχή όσον αφορά στη γέφυρα Ραγκαβά, η οποία είναι κλειστή στην κυκλοφορία και απευθύνουμε έκκληση να μην προσεγγίσει κανείς το εν λόγω σημείο.

Επίσης, οι οδηγοί καλούνται να μην κινούνται σε περιοχές με χειμάρρους και ιρλανδικές γέφυρες.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται επί ποδός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, τη ΔΕΗ και όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι, κατόπιν εισήγησης της Διεύθυνσης της Σχολικής Μονάδας και σε συναπόφαση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τιμ. Θεοφανέλλη, το Γυμνάσιο Μύρινας θα είναι κλειστό σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα