Λήμνος: Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Γεώργα την Παρασκευή! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Γεώργα την Παρασκευή!

Δημοσιεύτηκε

στις

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 & 67Α του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010) όπως ισχύουν καθώς και της αριθμ. 98/8182/26.01.2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, εκτός από τη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιείται υποχρεωτικά τουλάχιστον μία φορά τον μήνα με αντικείμενο τις τρέχουσες υποθέσεις του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο συγκαλείτε υποχρεωτικά κάθε δύο (2) μήνες σε ειδική δημόσια συνεδρίαση κατά την οποία η Δημοτική Αρχή λογοδοτεί για το έργο και τη δράση της.

 

Σε εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατής ενημερώνει ότι στις 23 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, που βρίσκεται στην Πλατεία Υψιπύλης (Πλατεία ΟΤΕ) στο Παπουτσίδειο Δημοτικό Μέγαρο, 1ος όροφος, 04 γραφείο, θα πραγματοποιηθεί ειδική δια ζώσης συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που το επιθυμούν, μπορούν να θέσουν θέμα προς συζήτηση έως και την 19η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, υπόψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (εγγράφως ή ηλεκτρονικά στο e-mail: xriskontou@limnos.gov.gr).

 

Στην περίπτωση που απαιτηθεί, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 67Α του ν. 3852/2010, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:00 μ.μ. στο Δημαρχείο, από την οποία θα προκύψουν τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα